Op zoek naar een makelaar in de Weteringschansbuurt?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Weteringschansbuurt in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in de Weteringschansbuurt gebruiken uniek datamodel

De werkmethode van onze makelaars in de Weteringschansbuurt is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. U leest er onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Onze proactieve makelaars in de Weteringschansbuurt

Hulp nodig van een een makelaar in de Weteringschansbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Een onlinestrategie als makelaar in de Weteringschansbuurt

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in de Weteringschansbuurt. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Makelaar in de Weteringschansbuurt én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Weteringschansbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Een recept voor succes!

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en inzichten aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Anouk

Uw makelaar in
Weteringschansbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Weteringschansbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport