De juiste makelaar aan het Willemspark

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar aan het Willemspark is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars aan het Willemspark

Zoekt u naar een makelaar aan het Willemspark? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Elke makelaar aan het Willemspark is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar aan het Willemspark zo als eerste op de hoogte. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze makelaars aan het Willemspark gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars aan het Willemspark hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De onlinestrategie van onze makelaars aan het Willemspark

Onze makelaar aan het Willemspark verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Wouter

Uw makelaar in
Willemspark

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Willemspark

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport