Vind uw nieuwe woning in Zeeburg

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Zeeburg in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in Zeeburg gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Zeeburg volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Een onlinestrategie als makelaar in Zeeburg

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Zeeburg. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Makelaar in Zeeburg én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Zeeburg hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Zeeburg

Bent u dringend op zoek naar een makelaar in Zeeburg? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Op die manier begrijpt elke doelgroep ons woningaanbod. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.

Als makelaar in het Zeeburg werken wij ook in Borneo eiland, Oost Indischebuurt, West Indischebuurt, Zeeburgereiland, Javaeiland en de Rietlanden.

Vraag woningmarktcijfers aan van Zeeburg

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Zeeburg