De juiste makelaar in de Zeeheldenbuurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Zeeheldenbuurt in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Zeeheldenbuurt

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Zeeheldenbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Zeeheldenbuurt werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Makelaar in de Zeeheldenbuurt én buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Zeeheldenbuurt zo als eerste op de hoogte. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in de Zeeheldenbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Zeeheldenbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport