Baetostraat 20 hs

1055 ES

AMSTERDAM

350000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  350000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  4

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  74 m2

 • Inhoud

  243 m3

 • Bouwjaar

  1939

Omschrijving

Uniek en sfeervol appartement met riante tuin, gelegen in het leukste buurtje van Bos en Lommer. De woning is voorzien van een gezellige woonkamer, 2 slaapkamers, een werkkamer, 2 douchegelegenheden, 2 balkons aan de voor- en achterzijde, een grote tuin (circa 65 m2) met een achterom en een aparte berging in de onderbouw.

Het behoort eventueel tot de mogelijkheid aan de achterzijde een uitbouw te creeeren en zo nog meer m2 te realiseren. Diverse buren hebben dit al gedaan.

Indeling:
Eigen entree op de eerste verdieping. Aan de voorzijde de ruime woonkamer met balkon op het zuidwesten. De woonkamer heeft doorbraak naar de zijkamer zodat er een L-vorm is ontstaan. De voormalige ensuite is dicht gezet (kan eenvoudig weer open – deuren zitten er nog achter), hier is nu een grote slaapkamer gerealiseerd met goede inbouwkasten. Deze kamer heeft openslaande deuren naar het tweede balkon die uitkijkt op de tuin. In de hal een separaat toilet met fontein en douche. Vanuit de hal is ook de (werk)kamer te bereiken. Deze heeft inbouwkasten en een deur naar het balkon aan de achterzijde. De keuken is netjes en voorzien van een vaatwasser, oven, afzuigkap en een 4 pits gasfornuis. In de keuken de trap naar beneden naar de grote slaapkamer met eigen badkamer met douche en wastafelmeubel. De slaapkamer heeft goede inbouwkasten waarvan 1 voorzien is van de wasmachine aansluiting. De grote tuin van ca. 65 m2 (Noordoost gelegen) is toegankelijk via de slaapkamer beneden en vanuit de straat achterom en zo ook ideaal om met de fiets naar binnen te komen.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE is actief en bestaat uit 78 woningen en 3 winkelruimtes. Het administratieve beheer wordt professioneel uitgevoerd door Viridis VvE beheer. De maandelijkse bijdrage is € 105,10. Zij hebben een reservefonds en er is een meer jaren onderhoudsplanning aanwezig.

Omgeving:
De woning ligt op een leuke locatie vlakbij de gezellige Bos en Lommerweg, waar op loopafstand diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden zijn. BOLO is volop in ontwikkeling. Zo vindt men naast Bakker Brood, de biologische supermarkt en De Nieuwe Boekhandel, diverse leuke restaurants in de nabije omgeving. Café Mozaïek, Buurman en Buurman en Terrasmus in de gezellige Erasmuspark zijn allemaal op loopafstand. In de wijk zijn volop speelpleinen aanwezig waarbij de Speeltuin op Wachterliedplantsoen een absolute parel is. Ook het Cultuurpark Westerpark en de Jordaan zijn dicht in de buurt en goed bereikbaar.

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpacht grond. De huidige canon bedraagt € 1.360,- per jaar met een jaarlijkse indexering (ABP 2000). Het huidige tijdvak loopt tot 2064.

Bereikbaarheid:
Het appartement is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Amsterdam Sloterdijk is om de hoek en ook Amsterdam Centraal is eenvoudig en snel bereikbaar met buslijn 21. De ring A10 is eenvoudig te bereiken met de auto en er is in deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning (check voor de meest recente informatie de website van de gemeente). De kosten voor een parkeervergunning bedragen € 265,- per jaar.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 73,50 m2 (NEN2580 rapport aanwezig);
– 4 kamers (2/3 slaapkamers);
– ca. 65m2 tuin en 2 balkons;
– Mogelijkheid tot vergunningsvrije uitbouw op de begane grond;
– Separate berging in de onderbouw;
– Actieve VVE beheert door Viridis VvE beheer;
– Oplevering in overleg, kan spoedig;
– Koopakte wordt getekend bij een notaris in Amsterdam;
– Er is pas een koopovereenkomst indien beide partijen (koper en verkoper) de koopakte hebben ondertekend;
– Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelingen overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport