Bert Haanstrakade

Amsterdam

500000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    500000,- k.k.

Bouw

Omschrijving

UNIEK UNIEK! ZWEVEND WONEN HOOGSTAANDE ARCHITECTUUR. GEEN BOVENBUREN EN GEEN BENEDENBUREN! ELKE DAG, ELK JAARGETIJDE PRACHTIGE VERZICHTEN. ADEMBENEMEND! MET DIT UITZICHT OVER HET IJMEER VERVEELT U ZICH NOOIT.

-Zeer ruim en licht topappartement (gelegen op de twee bovenste verdiepingen) van ca. 140 m2.
-Uniek! Geen bovenburen en geen directe onderburen!
-Groot terras, gelegen aan de achterzijde. Ligging zuidwest. Vanaf 11 uur tot zonsondergang kunt u hier heerlijk in de zon zitten.
-Prachtige binnentuin met diverse vaste picknicktafels.
-Mogelijkheid tot aanleggen eigen bootje aan de steiger van de VvE.
-Ramen van vloer tot plafond, hierdoor zeer ruimtelijk en prettige atmosfeer.
-Luxe keuken met kookeiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Allen kwalitatief van het merk Ness.
-3 ruime slaapkamers.
-Luxe badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.
-Volledig gestuukt wanden en plafonds.
-Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex.
-Aparte berging in de ondergelegen parkeerkelder.
-Inclusief eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeerkelder.
-Speeltuintje voor de kleine kinderen. Zeer veilig en alleen toegankelijk via hek voor de bewoners.
-Erfpacht voor 50 jaar afgekocht.
-Ingemeten conform NEN 2580, meetrapport is aanwezig.
-Professionele en actieve VvE, Notulen, Meerjarenonderhoudsplan en Huishoudelijk Reglement aanwezig.
-Servicekosten bedragen ca €169,– per maand.
-Oplevering in overleg.

Indeling;
U komt binnen op de vierde verdieping, de slaapverdieping. 3 ruime slaapkamers waarvan 2 er uitzicht hebben op het IJmeer. Naast het toilet in de badkamer bevindt zich hier nog een los toilet. Daarnaast is er een aparte ruimte voor een wasmachine opstelling.
Via de trap in de hal komt u in de ruime woonkamer op de vijfde verdieping met luxe open Bulthaup keuken en het balkon.

Ligging:
IJburg is duidelijk in opkomst en biedt een jachthaven met vele restaurants aan het water, nieuwe trendy cafés, een filmhuis en theater, diverse activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur, verschillende parken, een watersportvereniging en artistieke Amsterdamse winkeltjes. Opvallend aan de bevolkingssamenstelling is dat hier veel creatieve en ondernemende mensen wonen. Dit vind je terug in de bijzondere architectuur waar bewoners vaak zelf een hand in hebben gehad.

Het Diemerpark, ter grootte van twee keer het Vondelpark en waar men naar hartenlust kan wandelen, hardlopen, fietsen en skaten, ligt op loopafstand. Er bevindt zich een voetbal- en hockeyclub en het park heeft zelfs een eigen strandje met zonneweide. IJburg kent nog een strand: Blijburg, een prachtig ruim strand aan het IJmeer, dagelijks toegankelijk om te zwemmen, zonnen of uit te waaien. Het gezellige strandpaviljoen verzorgt naast een hapje en een drankje ook regelmatig feesten en festivals voor alle leeftijden.

Op het Haveneiland is een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars, een grote Albert Heijn, een biologische supermarkt, de HEMA, Vomar, kappers, Blokker, Zeeman en Bruna met een PostNL-postkantoor. Aan de jachthaven is wekelijks een gezellige markt. Ook zijn er voorzieningen zoals basisscholen, het IJburg College voor voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO), kinderopvang, bibliotheken, sportscholen en een medisch centrum. Daarnaast mag de grote jachthaven E. Peek vermeld worden; ook deze ligt op loopafstand. Door het vele omringende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag.

IJburg is een waterrijke, rustige en inspirerende omgeving. Een ideale locatie om te wonen met het centrum van Amsterdam via tram 26 op 10 minuten afstand. De A1, A9 en en de ring A10 zijn binnen een minuut te bereiken. Het is een prachtig alternatief voor mensen die ruim, stads en buiten willen wonen, maar eigenlijk toch het liefst verbonden willen blijven met het centrum van Amsterdam. Kortom, een heerlijk centrale waterrijke plek om te wonen.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: info@amsterdam-athome.nl

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport