Blancefloorstraat II

210.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    210.000,- k.k.

Bouw

  • Aantal kamers

    4

  • Woonoppervlakte

    55 m2

Omschrijving

Algemeen

Ruim appartement op de tweede verdieping met balkon aan de voor- en achterzijde.

Dit appartement bevindt zich op het randje van Bos en Lommer en Oud West in een rustige straat.

Indeling
De woning heeft nog de originele indeling die er voor zorgt dat er twee slaapkamers zijn. Binnenkomst in de ruime hal waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer. In de woonkamer bevindt zich tevens de moederhaard die voor de verwarming van het appartement zorgt. Aan de woonkamer zit nog een extra kamer die als bijvoorbeeld eetkamer of kantoor kan dienen. De woon- en bijkamer bieden toegang tot het balkon welke is gelegen aan de voorzijde. Vanaf dit balkon heb je een schitterend zicht op de gracht en het Erasmuspark.

Tussen de woon- en de grote slaapkamer zitten openslaande deuren welke zijn voorzien van karakteristieke oude ramen waar je niet door heen kunt kijken. De slaapkamer is behoorlijk ruim, heeft openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde en beschikt over een ruime inbouwkast!

Aan de achterzijde van het appartement, in het midden van de woning, bevindt zich de keuken. De keuken heeft nog een aantal mooie originele aspecten, denk hierbij aan de afzuigkap van het fornuis of de praktische en originele opbergplanken aan de muur. De keuken heeft verder een praktische lay-out en een deur naar het balkon aan de achterzijde.

Aan de linkerzijde van de keuken, ook aan de achterzijde van het appartement, bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kamer is iets kleiner en hier zit tevens de aansluiting voor de wasmachine. Tot slot beschikt het appartement over een nette basic badkamer met inloopdouche, fonteintje en wc.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport