Bos en Lommerplantsoen 101 N

1055 AA

AMSTERDAM

195000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  195000,- k.k.

 • Soort woning

  tussenverdieping

Bouw

 • Aantal kamers

  1

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  32 m2

 • Inhoud

  109 m3

 • Bouwjaar

  2013

Omschrijving

English below

Wil je wonen binnen de ring van Amsterdam en ben je op zoek naar een betaalbare studio op een goed bereikbare locatie? Ben je er klaar voor om je in het bruisende leven van Amsterdam te storten en ben je er aan toe om alles voor jezelf te hebben? Dan is De Studio zeker iets voor jou! Gerenoveerd (2013) en wel. En, kwalitatief hoogwaardig afgewerkt, met een eigen keuken en badkamer. Ideaal voor starters of voor studerende kinderen.

De Studio betreft het voormalige GAK gebouw dat in 2013 verbouwd is tot een modern appartementencomplex. Het complex heeft een lift, een huismeester, een afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke wasruimte, waar (Miele) wasmachines tot je beschikking staan. Tevens heeft dit appartement ook een aansluiting voor een wasmachine of vaatwasser in de keuken.

Indeling
Dit studioappartement is ca. 32m2 en ligt op de achtste verdieping van het hippe complex. Je komt binnen in de gemeenschappelijke entree waar je de lift neemt naar de achtste verdieping. Via de gemeenschappelijk hal loop je naar de voordeur. Je arriveert in de keuken met aan de overzijde de meterkast en video-installatie. De keuken is voorzien van een grote koelkast met vriesvak, oven, magnetron, afzuigkap, elektrische kookplaat, aansluiting voor de wasmachine en vaatwasser en handige kasten. Ook de badkamer met douche en zwevend toilet is netjes afgewerkt met grote grijze vloertegels en een rechthoekig model wastafel. Vanuit de lichte woon-/slaapkamer heb je een vrij uitzicht door de hoge ligging. De kamer is voorzien van een schuifpui, waardoor extra bergruimte ontstaat.

Omgeving & bereikbaarheid
De vele leuke restaurants, kroegjes en winkels en de Erasmusgracht met het drijvende Florya maken dat je je onmiddellijk thuis voelt in deze gezellige buurt. Tegenover de ingang van De Studio ligt een aangelegd stadspark, een prima plek om te relaxen, alleen of met vrienden. Even verderop vind je bovendien ook nog het Erasmuspark. Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen. De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur (o.a. tram 7 en bus 15, 21, 80). Met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of aan de grachten. Een parkeervergunning is niet mogelijk. Er is een parkeerterrein bij het complex waar regelmatig een plaats beschikbaar is om te huren.

Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam.
De maandelijkse bijdrage is € 97,- inclusief € 35,- voorschot stookkosten.

Erfpacht
Het betreft gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 672,51 en is in beginsel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Einde tijdvak 2062. Algemene Bepalingen 2000. Jaarlijkse indexering.

Bijzonderheden
– Modern studio appartement;
– Ligging op de achtste verdieping;
– Woonoppervlakte 31.40m2 (NEN rapport aanwezig)
– Gerenoveerd in 2013;
– Modern en hip complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling;
– Uitermate geschikt voor starters of studenten;
– Erfpacht € 672,51 per jaar;
– Gemeentelijke erfpacht, AB 2000, jaarlijkse indexering, einde tijdvak 2062
– Het gebouw is in procedure om aangewezen te worden als Gemeentelijk monument;
– Eigen parkeerplaats te huur achter het gebouw;
– Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

******

Do you want to live within the Amsterdam ring and are you looking for an affordable studio in an easily accessible location? Are you ready to immerse yourself in the vibrant life of Amsterdam and are you ready to have everything for yourself? Then this Studio is definitely something for you! Renovated (2013) and well. And, high-quality finish, with its own kitchen and bathroom. Ideal for starters or for studying children.

The Studio is the former GAK building that was renovated in 2013 into a modern apartment complex. The complex has a lift, a caretaker, a locked bicycle shed and a shared laundry room, where (Miele) washing machines are at your disposal. This apartment also has a connection for washer or dishwasher in the kitchen.

Features
– Modern studio apartment;
– Location on the eighth floor;
– Living area 31.40m2 (NEN report available);
– Renovated in 2013;
– Modern and hip complex with elevator, caretaker, laundry room and bicycle storage;
– Extremely suitable for starters or students;
– Annual lease payments € 672.51 per year;
– The building is a monument;
– Private parking space for rent at the back of the building;
– Choice of notary to buyer, a notary established in Amsterdam;
– There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport