Bos en Lommerplantsoen 37 F

1055 AA

AMSTERDAM

135000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  135000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  1

 • Woonoppervlakte

  30 m2

 • Inhoud

  108 m3

 • Bouwjaar

  1991-

Omschrijving

Super licht en modern studio appartement van ca. 30 m2 in het hippe Bos en Lommer. Ideaal voor starters of voor studerende kinderen!

De woning ligt op de 9de verdieping van het oude GAK gebouw waar in 2012 allemaal woningen gerealiseerd zijn. Via de moderne entree en lift, kom je via de gezamenlijke gang het appartement binnen.

Het appartement is strak, oogt ruim en is voorzien van veel comfort door eikenhouten lamel parket vloer met vloerverwarming (& vloerkoeling), goede isolatie, een moderne keuken voorzien van combi oven, koelkast en vriezer en een verzorgde badkamer met douche, toilet, wastafel en spiegelkast.

Het complex heeft een lift, een huismeester, er is een afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke wasruimte, waar (Miele) wasmachines tot je beschikking staan. Ieder appartement beschikt over een video intercom en er is glasvezel aanwezig.

Omgeving & bereikbaarheid
In de nabije omgeving zijn tal van leuke restaurants, koffie tentjes en cafés. Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen. En vlakbij ligt het mooie en gezellige Erasmuspark.

De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur ( oa. tram 7 & 14 en bus 15, 21, 80). En met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of op de Gracht.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam. De maandelijkse bijdrage is €111,- inclusief € 40,- voor de stookkosten.

Erfpacht:
De woning ligt op erfpacht grond van de Gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt € 679,- / jaar, deze wordt jaarlijks aangepast conform artikel 7 van de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000.

Bijzonderheden:
– Modern studio appartement
– Lift aanwezig
– Verzorgd complex met huismeester, wasruimte en fietsenstalling
– Video intercom
– Uitermate geschikt voor starters of studenten
– Vrij uitzicht
– Erfpacht € 679,- per jaar ( met jaarlijkse aanpassing, volgens AB 2000)

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of
anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn
indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport