Bos en Lommerplantsoen 39 A

1055 AA

AMSTERDAM

145000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  145000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  1

 • Woonoppervlakte

  29 m2

 • Inhoud

  98 m3

 • Bouwjaar

  1991-

Omschrijving

Super licht en mooi afgewerkt studio appartement van 29 m2 met waanzinnig uitzicht in complex De Studio in het hippe Bos en Lommer. Ideaal voor starters of voor studerende kinderen!

De woning ligt op de 9de verdieping aan de rustige plantsoenzijde van het voormalige GAK gebouw dat in 2012 verbouwd is tot een modern appartementencomplex. Via de centrale entree en lift, kom je via de gezamenlijke gang het appartement binnen.

Indeling
Entree met videofooninstallatie, meterkast, luxe keuken voorzien van oven, afzuigkap, elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, verzorgde badkamer met douche, zwevend toilet en wastafel. De zonnige woon-/slaapkamer ligt aan de rustige plantsoenzijde. Deze woning heeft geen schuifpui, zoals aan de andere zijde van het complex, zodat de oppervlakte beter bruikbaar is. De ombouw van het bed blijft achter in de woning. Deze kan eenvoudig opgeklapt worden om daar spullen op te bergen.

Het complex heeft een lift, een huismeester, een afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke wasruimte, waar (Miele) wasmachines tot je beschikking staan.

Omgeving
In de nabije omgeving zijn tal van leuke restaurants, koffie tentjes en cafés. Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen. En vlakbij ligt het mooie en gezellige Erasmuspark.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur ( oa. tram 7 & 14 en bus 15, 21, 80). En met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of op de Gracht. Een parkeervergunning is niet mogelijk. Er is een parkeerterrein bij het complex waar regelmatig een plaats beschikbaar is om te huren.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam. De maandelijkse bijdrage is €111,- inclusief € 40,- voorschot stookkosten.

Technische details
De wanden en plafonds zijn strak gestuukt. In de gehele woning ligt een mooie eiken lamelparketvloer. Verwarming via een centrale voorziening. Koken op elektra. Warmte terug win installatie, vloerverwarming en -koeling. Aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Videofoon installatie en glasvezelkabels.

Erfpacht:
Het betreft gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt ca € 720,- en is in beginsel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Einde tijdvak 2062. Algemene Bepalingen 2000.

Bijzonderheden:
– Modern studio appartement;
– Ligging aan de plantsoenzijde op de 9e verdieping;
– Gerenoveerd in 2012;
– Modern en hip complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling;
– Uitermate geschikt voor starters of studenten;
– Vrij uitzicht;
– Erfpacht ca € 720,- per jaar ( met jaarlijkse aanpassing, volgens AB 2000);
– Het gebouw is in procedure om aangewezen te worden als Gemeentelijk monument;
– Een parkeervergunning is niet mogelijk, er zijn parkeerplaatsen te huur bij het gebouw;
– Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt
echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of
anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn
indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport