Bos en Lommerweg 134 III

1055 ED

AMSTERDAM

210000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  210000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  59 m2

 • Inhoud

  185 m3

 • Bouwjaar

  1934

Omschrijving

Leuk en licht 3-kamer appartement van ca. 59 m2 met balkon en (logeer)kamer van 14 m2 op de zolderverdieping in het hippe BoLo!

Dit appartement is heel licht en ruim, heeft een mooie badkamer en keuken, mogelijkheid tot 2 slaapkamers, een extra (logeer)kamer op zolder, een zonnig balkon én het ligt op een hele leuke plek aan de bruisende Bos en Lommerweg.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en is lekker groot en licht door de drie grote ramen en er is een aparte eetkamer, die gemakkelijk een tweede slaapkamer zou kunnen worden. Aan de achterzijde ligt de moderne keuken met toegang tot het balkon (west), waar je aan het einde van de dag heerlijk in het zonnetje kan zitten. De slaapkamer is ruim en ligt ook aan de achterkant, waar je in alle rust kunt slapen. De badkamer is mooi en modern (in 2009 gerenoveerd) en voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en radiator. Boven op de zolderverdieping is nog een ruime kamer van ca. 14 m2 die nu in gebruik is als logeerkamer, deze kamer ligt direct boven de woonkamer.

De woning is gesitueerd op een hele leuke locatie aan de gezellige Bos en Lommerweg waaraan diverse winkels zijn gevestigd voor je dagelijkse boodschappen en ontspanning. De buurt is volop in beweging met om de hoek de Admiraal de Ruijterweg en Jan van Galenstraat met gezellige cafés en restaurant en natuurlijk het Terrasmus in het Erasmuspark waar je terecht kunt voor heerlijke broodjes, sapjes en tal van culturele en muzikale activiteiten. De Jordaan is ook slechts op een paar minuten fietsafstand te bereiken, waar onder andere de markt op de Westerstraat, de markt op de Lindengracht en de ontelbare cafés en restaurantjes te vinden zijn.

Het openbaar vervoer is ruim voorhanden: tramlijn 12 en tramlijn 14 gaan naar station Sloterdijk en naar het Centrum. Met de auto is de Ring (de A-10) makkelijk te bereikbaar via afslag Geuzenveld.

De VVE is gezond en actief en wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam. Een MJOP en reservefonds zijn aanwezig en de servicekosten zijn € 99,96.

Bijzonderheden:
– Gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer
– Mogelijkheid tot 2 slaapkamers
– Extra kamer van 14 m2 direct boven de eigen woonkamer
– Afgekochte erfpacht tot 2055 ( Erfpachter: Gemeente Amsterdam)
– Servicekosten VVE € 99,96 / mnd
– Professionele VVE – MJOP aanwezig
– 59 m2 volgens NEN 2580 ( meetrapport aanwezig). De zolderkamer van 14 m2 is hierin niet meegerekend.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport