Eerste Constantijn Huygensstraat 59 4

1054 BT

AMSTERDAM

575000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  575000,- k.k.

Bouw

 • Aantal kamers

  4

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  79 m2

 • Inhoud

  257 m3

 • Bouwjaar

  1911

Omschrijving

Ouders opgelet! Ideale woning voor uw studerende kinderen. Deze woning is momenteel in gebruik als goedlopende B&B en heeft daarom 3 slaapkamers ieder met zijn eigen voorzieningen. Daarnaast is er een riant dakterras met de hele dag de zon.

Het appartement is uiteraard ook om te zetten in een fraaie woning met desgewenst 1 of 2 slaapkamers. Momenteel wordt er in de woning een B&B gerund welke een omzet van +/- 80.000 euro/jaar heeft; ook dit is een optie.

De woning heeft zijn eigen entree op de 3e verdieping. Op de vierde (tevens bovenste woonetage) bevinden zich de slaapkamers. Het grootste verblijf betreft een studio met aparte slaapkamer, badkamer met ligbad en separate douche
Op het dak een riant dakterras van ca. 50m2 (vergund) met loungehoek, pergola, zonwering, water, elektra, verlichting en zelfs een internetaansluiting.

Het geweldig lichte hoekappartement verkeerd in uitstekende staat van onderhoud (2015) met gestuukte wanden en plafonds, paneeldeuren, luxe badkamers met inloopdouche en ramen met houten kozijnen en dubbel glas.

Buitenschilderwerk is in februari 2017 gedaan, alsook impregneren van de buitenmuren en kitten van ramen.

Omgeving
De woning is gelegen in de zeer gewilde Helmersbuurt in Oud-West. In de directe nabijheid bevinden zich gezellige restaurantjes en leuke winkels op o.a. de Eerste Constantijn Huygenstraat en de Bosboom Toussaintstraat. Op loopafstand van Leidseplein, Vondelpark, Concertgebouw en de beroemde musea. Tevens op loopafstand van de gezellige Kinkerstraat, Ten Cate markt en De Hallen.

Bereikbaarheid
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, diverse tramhalten stoppen in de directe nabijheid van het appartement op o.a. de Eerste Constantijn Huygenstraat, Overtoom en het Leidseplein. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

Vereniging van Eigenaren
De actieve Vereniging van Eigenaren bestaat uit 5 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen thans € 125,- per maand. De VvE wordt intern beheerd door één van de bewoners van het pand en het pand verkeert in goede staat.

Eigen grond
Het pand is gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden
– Gebruiksoppervlakte 79m2 NEN2580 meetrapport aanwezig;
– Riant dakterras van 50m2 op de bovenste etage;
– Gewilde buurt;
– Huidige jaaromzet van de B&B +/- € 80,000,-.
– Oplevering in overleg;
– Nieuwe airconditioning is geplaatst in 2019;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is ondertekend.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport