Egidiusstraat I

275.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    275.000,- k.k.

Bouw

  • Aantal kamers

    4

  • Woonoppervlakte

    70 m2

Omschrijving

Algemeen

**SUPERLICHT, RUIM EN AANTREKKELIJK GELEGEN VIERKAMERAPPARTEMENT MET TWEE BALKONS EN ZOLDERBERGING**

-Woonoppervlakte 70m² conform NEN2580 (meetrapport aanwezig);
-Drie slaapkamers;
-Twee balkons (oost- en westligging);
-Afgekochte erfpacht tot medio 2064;
-Moderne keuken (2013);
-Heerlijk lichte en ruime doorzonwoonkamer met woonkeuken;
-Ruime zolderberging;
-Prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde;
-Eigen entree;

Een heerlijk licht, goed ingedeeld en modern afgewerkt vierkamer appartement in een rustige straat in de geliefde Erasmusparkbuurt in hip BoLo. Wat meteen opvalt aan dit appartement is de rustige, neutrale afwerking, het vele licht en de drie slaapkamers. Enkele jaren geleden is de keuken vervangen voor een modern hoogglans wit keukenblok met inbouwapparatuur. Deze is geplaatst aan de achterzijde van de kamer ensuite, waardoor er een echt woonkeukengevoel is ontstaan. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er de beschikking over een ruim balkon. Dat betekent ’s ochtends ontbijten aan de voorzijde, met leuk zicht op het plantsoen aan de voorzijde, en na werktijd in de zon eten op het balkon aan de achterzijde. De woning beschikt over onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbele beglazing en in het gehele appartement ligt een moderne lichte laminaatvloer (2013). Er zijn nog diverse sfeervolle details aanwezig, zoals paneeldeuren, glas-in-lood en stenen schouwen. Ook zijn er nog diverse inbouwkasten bewaard gebleven.

De woning ligt in de rustige Egidiusstraat nabij de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein, waar je terecht kan voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er steeds meer leuke speciaalzaakjes, koffietentjes en natuurlijk de Nieuwe Boekhandel. Voor een middagje relaxen hoef je alleen maar de straat uit te lopen: daar is namelijk de ingang van het prachtige Erasmuspark, waar je heerlijk kunt joggen, zonnen of een drankje drinken bij Terrasmus. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg. Een parkeervergunning krijg je in Bos en Lommer direct!

Indeling van de woning: Via het open portiek bereik je de eerste etage. Daar bevindt zich de eigen entree van het appartement. Via een kleine vestibule met daarin een ruime kast met wasmachine aansluiting kom ik je in de hal van waaruit alle overige ruimten te bereiken zijn. Aan de voorzijde een slaapkamer met toegang tot een balkon op het oosten. Ruime en lichte woonkamer en-suite met zitkamer aan de voorzijde en eetkeuken aan de achterzijde. Het keukenblok is enkele jaren geleden vernieuwd en beschikt over onder andere een koelkast, vaatwasser en zespits gasfornuis met oven (SMEG). Vanuit de woonkeuken is het tweede balkon te bereiken. Dit balkon is gelegen op de avondzon. Aan de achterzijde bevinden zich eveneens twee kleinere slaapkamers, beide eveneens toegang gevend tot het balkon. De compacte badkamer beschikt over een granito vloer, douche en wastafel. Tenslotte is er op de zolderverdieping nog de beschikking over een berging met een oppervlakte van 7m².

Algemeen:
-Het appartement heeft een 1/40e aandeel in de VvE Egidiusstraat 21-59, bestaande uit 40 leden en geadministreerd
door Velzel VVE Beheer;
-Per 28 maart 2016 had de VVE een onderhoudsreserve van circa 117.000 euro;
-Maandelijks voorschot servicekosten € 117,88 (voor o.a. reservering groot onderhoud, opstalverzekering,
watergeld);
-Gemeentelijke erfpacht. De canon is afgekocht tot 30 juni 2064; De AB 2000 zijn van toepassing;
-Energielabel D;
-Elektra (bedrading en groepenkast), vernieuwd 2013;
-CV-ketel (Intergas kompakt HRE) en leidingen vernieuwd in 2013;
-Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor;
-Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben
ondertekend;
-Oplevering in overleg;

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport