Fahrenheitstraat 20 *

1097 PR

AMSTERDAM

700000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

 • Vraagprijs

  700000,- k.k.

Bouw

 • Aantal kamers

  5

 • Slaapkamers

  4

 • Woonoppervlakte

  89 m2

 • Inhoud

  307 m3

 • Bouwjaar

  1901

Omschrijving

Mooie gezinswoning in Amsterdam Oost in Watergraafsmeer waar maar zelden iets te koop komt! De 4 slaapkamers, lichte woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad en inloopdouche en de zonnige voor- en achtertuin maken dit tot een geweldig huis! Dit deel van Watergraafsmeer (Amsteldorp) is uniek om het dorpse karakter én de woning is ook nog eens gelegen op EIGEN grond! Wie wil hier nou niet wonen? Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging!

Het begint met een gezellige tuin aan de voorzijde. Hier zitten de huidige bewoners graag! Met de gezelligheid van de buurt, een hele fijne plek!

Bij binnenkomst van de woning komt u in de gang met de meterkast en het separate toilet. Vervolgens bereikt u de lichte woonkamer. Deze fijne doorzonkamer heeft grote ramenpartijen en een gezellige woonkeuken. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser en een oven. Aan de achterzijde is de achtertuin gelegen. Deze zonrijke tuin is gelegen op het zuiden.

Op de eerste etage bevinden zich de slaapkamers. Door een vernuftige indeling zijn hier nu 4 slaapkamers gerealiseerd. De badkamer, in het midden van deze etage, is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel(meubel) en een toilet. Op de overloop bevindt zich nog een inbouwkast met veel bergruimte.

Kortom, een ideale gezinswoning in de Watergraafsmeer!

Omgeving en bereikbaarheid:
Deze leuke gezinswoning bevindt zich in Amsterdam Oost. De Fahrenheitstraat is een zijstraat van de Weesperzijde net voorbij het Amstel station, gelegen in het Amsteldorp. Deze buurt biedt alle voordelen van de stad, maar heeft de rust en gemoedelijkheid van een dorp. Het is een kindvriendelijke buurt met veel recreatiemogelijkheden. Tevens vindt u in de buurt tal van leuke cafés en restaurants, zoals George Marina, The Lobby en L’Osteria. En het stradsstrand aan de Amstel niet te vergeten! In de zomer wordt hier een hoop gezwommen en meren er vele bootjes aan. Voor de dagelijkse boodschappen kan u naar het Christiaan Huygensplein, de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort.

De nabijheid van het Amstelstation zorgt voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (trein, tram, bus en metro). Daarnaast is de ligging gunstig t.o.v. de uitvalswegen en is de woning goed bereikbaar met de auto.

Erfpacht:
De woning is gelegen op EIGEN grond, dus géén erfpachtkosten!

Bijzonderheden:
– 88,7m2 BBMI gemeten;
– Gezinswoning in Oost;
– Voor- én achtertuin;
– EIGEN grond;
– 4 slaapkamers;
– Doorzon woonkamer;
– Open keuken met inbouwapparatuur;
– Badkamer met ligbad en inloopdouche;
– Oplevering in overleg;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”