Groenhoven 821

1103 LZ

AMSTERDAM

225000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  225000,- k.k.

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  107 m2

 • Inhoud

  335 m3

 • Bouwjaar

  1975

Omschrijving

Ruim en licht 3 (voormalig 5) kamer appartement in een parkachtige omgeving van ca. 107m2 met twee balkons, op de 3e etage gelegen met fantastisch uitzicht op het groen. Deze woning maakt deel uit van een appartementencomplex uit 1975 met een eigen huismeester en is voorzien van een lift.

Indeling:
Vanuit de parkeergarage en/of de buiten ingang, kunt u binnendoor overdekt lopen naar “toren 8”. Deze toren is ook via het park direct te bereiken. Via de afgesloten centrale entree bereikt u met de lift het appartement op de 3e etage. U komt binnen in een grote hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woon/eetkamer is riant en heeft een prettig lichtinval door de vele ramen aan beide zijden. Middels schuifdeuren bereikt u het eerste balkon met vrij uitzicht in het groen. De keuken heeft een bar en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De slaapkamers bevinden zich, bij binnenkomst, aan de rechterzijde van de woning. Beide kamers geven toegang naar het tweede balkon, tevens met fraai uitzicht op het water en het groen.

De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel, separaat vindt u het toilet. Naast de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken met o.a. de wasmachine aansluiting.

Een externe berging van ca. 4m2 vindt u op de begane grond.

Vereniging van eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren ‘Groenhoven’ wordt extern beheerd door Poelwijck Sweers Vastgoedmanagement. De maandelijkse bijdrage is € 317,- (incl. voorschot stookkosten). Het betreft een grote VvE met een meerjarenonderhoudsplan en huishoudelijk reglement.

Omgeving:
Dit appartementencomplex bevindt zich net buiten de ring van Amsterdam, vlakbij het winkelcentrum Ganzehoef. Het appartement is direct gelegen aan het groen dat onderdeel uitmaakt van de Bijlmerweide, u geniet hier dagelijks van een heerlijk vrij uitzicht. Het gezellige Gaasperpark vindt u ook op korte afstand, u kunt hier na uw fietstocht bijvoorbeeld neerstrijken bij Boederij Langerlust voor de overheerlijke soep van de dag of voor de borrelhapjes. De Gaasperplas huisvest enkele watersportverenigingen zoals de surf- en supvereniging, de kanovereniging, de zeilvereniging. Er is een zwemstrand, maar u kunt ook op andere plekken een duik in de Gaasperplas nemen. Uitgaansgebied Arenaboulevard is eveneens dichtbij. U bent in een mum van tijd in hartje Amsterdam, Amsterdam Zuid, Diemen en IJburg.

Op zaterdag is er markt op het nabij gelegen Annie Romeinplein. De Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen en om gezellig te winkelen ligt op 10 minuten fietsafstand.

Bereikbaarheid:
Metro- en bushalte Ganzenhoef ligt op 5 minuten loopafstand. Diverse uitvalswegen zijn zeer goed bereikbaar (A1, A2, A9 en A10). Gratis parkeren voor de ingang van het complex (parkeergarage Groenhoven).

Erfpacht:
De woning is gelegen op erfpacht grond, het huidig tijdvak loopt tot 31-03-2026. De jaarlijkse canon bedraagt thans €429,27.

Bijzonderheden:
– Zeer licht appartement met een fantastisch uitzicht;
– 106,80m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
– Gratis parkeren in parkeergarage Groenhoven;
– Ruime, open indeling;
– Lift en intercominstallatie aanwezig;
– Berging in de onderbouw;
– Huismeester aanwezig;
– Airbnb is verboden binnen de VvE;
– Erfpacht: Huidig tijdvak loopt tot 2026, jaarlijkse canon bedraagt thans €429,27, ABP 1966;
– Blokverwarming, warm water via een centrale voorziening;
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 317,- (= stookkosten € 152,- plus € 165,- onderhoudsreservering);
– Oplevering kan spoedig;
– Een “niet zelfbewonings” clausule zal worden opgenomen in de koopakte;
– Vaste boedelnotaris: Lubbers & Dijk notarissen Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport