Hofwijckstraat 6 2h

1055 GE

AMSTERDAM

350000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  350000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  69 m2

 • Inhoud

  222 m3

 • Bouwjaar

  1940

Omschrijving

Extreem goed ingedeeld appartement van 69m2 in de geliefde buurt Bos en lommer, waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het appartement heeft maar liefst twee balkons, twee slaapkamers en een ruime woonkamer en zijkamer met prachtige en suite deuren van glas in lood. Deze kamer kan ook worden afgescheiden van de woonkamer waardoor er zelfs een derde slaapkamer ontstaat!

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u de woning op de tweede verdieping. U stapt binnen in de ruime hal die alle vertrekken met elkaar verbindt. De ruime en lichte woonkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer heeft tevens toegang tot de grote zijkamer. Deze doorgang kan worden afgesloten zodat er een derde slaapkamer wordt gecreëerd. Aan de achterzijde van de woning liggen twee ruime slaapkamers waarvan één toegang verleent tot het balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht over de Bos en Lommerweg. De slaapkamer aan de rechterkant heeft een wasmachine aansluiting en hier hangt tevens de CV-ketel. De keuken ligt tussen deze twee slaapkamers in en is voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, wasbak en oven. De moderne badkamer is voorzien van grijze wandtegels, een inloopdouche, wastafel en toilet. In de onderbouw is één grote berging te vinden van bijna 13m2 en een kleinere berging die bijvoorbeeld goed te gebruiken is om de fiets in weg te zetten. Bijna door de woning ligt een eikenhouten lamelparketvloer en.

Omgeving
De woning bevindt zich op een centrale, rustige plek in de Erasmusparkbuurt, een populair deel van Bos en Lommer binnen de ring met veel groen en water door de Erasmusgracht, Admiralengracht en het Erasmuspark. De Jordaan en het Westerpark zijn op enkele fietsminuten gelegen. Alle benodigdheden en voorzieningen zijn binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Gulden Winckelplantsoen (met dagelijkse markt) of op de Bos en Lommerweg met daar de Dirk van den Broek én de Albert Heijn. Voor trendy en gezellige uitgaansgelegenheden is BOLO ook de place to be. Geniet van een terrasmiddagje bij restaurant Van De Buurt, van een speciaal biertje met grillgerecht bij De Biergrill en van de lekkerste biologische pizza’s bij eetwinkel Buurman en Buurman.

De bewoner vertelt
“Na twintig jaar in deze ruime, zonnige woning ben ik er nog steeds een klein beetje verliefd op. Wat ik zelf altijd het fijnst vond is de slimme indeling, waarbij alle kamers vanuit de centrale hal bereikbaar zijn, de twee boxen beneden, de ruime balkons EN de originele glas en lood schuifdeuren. Die hoorden voor mij echt bij dit huis en dus heb ik ze – door alle woningverbeteringen heen – steeds in ere bewaard. Bos en Lommer is in de tussentijd “hot” geworden en heet nu BoLo. De buurt is vriendelijk, met allemaal fijne winkeltjes en eettentjes. Sommige zaten er al toen ik hier kwam. Vlak buiten de deur tref je het OV, en ook de A10 is heel makkelijk te bereiken. Op de fiets ben je met 10 minuten midden in de stad. Als je van joggen of BBQ houdt: het Erasmuspark zit op 2 minuutjes lopen en ook Westerpark en Rembrandtpark zitten op loopafstand.”

Bereikbaarheid
Er zijn diverse bus- en tramlijnen in de directe nabijheid die u verbinden met alle uithoeken van Amsterdam (buslijnen 15,18 en 21 en tramlijnen 7, 12 en 14). Station Sloterdijk is dichtbij en met de fiets ben je in 10 minuten in hartje centrum. Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de Ring A10 via S103/S104 (Bos en Lommer) op.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is €698,69 per jaar en in beginsel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Deze canon wordt 1-jaarlijks geïndexeerd. Het huidige tijdvak loopt tot 15-09-2064 en de algemene bepalingen uit 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden
– Bijzondere en suite deuren met glas in lood;
– Woonoppervlakte 68,60 m2 (NEN2580 gemeten);
– Voorzien van dubbel glas;
– Twee bergingen in de onderbouw;
– Mogelijkheid tot derde slaapkamer;
– Erfpachtcanon €698,69 per jaar;
– Vereniging van eigenaars bestaat uit het pand nr. 6;
– Servicekosten € 150,- per maand;
– Balkon aan voorzijde en achterzijde;
– Oplevering in overleg;
– Notaris: keuze aan koper echter in Amsterdam;
– Er is een overeenkomst als de koopakte is getekend.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport