Hoofdweg 445 III

1056 CW

AMSTERDAM

485000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  485000,- k.k.

 • Soort woning

  bovenwoning

Bouw

 • Aantal kamers

  4

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  87 m2

 • Inhoud

  265 m3

 • Bouwjaar

  1927

Omschrijving

English below

Op zoek naar een courant dubbel bovenhuis met zonnig dakterras in een karakteristiek pand in het gewilde Bos en Lommer? Dit zeer sfeervolle en praktisch ingedeelde appartement van ca. 87 m2 is precies wat u zoekt. Met maar liefst 2 slaapkamers en een heerlijke woonkeuken op de derde verdieping en een riante woonkamer op de vierde verdieping met aangrenzend dakterras tikt dit huis alle boxen. Dit huis is een samensmelting van geborgenheid, warmte, comfort en het gevoel van thuiskomen; een huis dat jouw thuis wordt. Fijner kunt u niet wonen!

Indeling
Het appartement gelegen op de derde en vierde verdieping en kent de volgende indeling. De entree bevindt zich op de derde verdieping. Aan de achterzijde ligt de royale woonkeuken met openslaande deuren naar het balkon op het Westen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriesvak, gaskookplaat en een oven. Een ideale plek om rustig te werken of om in de avond te borrelen. Verder in de hal bevinden zich de badkamer en een separaat toilet. Aan de voorzijde liggen twee ruime slaapkamers welke zijn voorzien van extra isolatieglas. Op de bovenste verdieping is nu de woonkamer gelegen, maar deze is natuurlijk te gebruiken voor andere doeleinden. Hier bevindt zich ook een apart toilet en ruimte voor een wasmachine en droger. Vanuit de hal op deze verdieping treft u het ruime, vergunde dakterras (aangelegd in 2015) waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Ga maar snel op zoek naar een grote barbecue, want uw vrienden staan al voor de deur!

Mogelijkheid voor woningdelers om 4 kamers te realiseren door bijvoorbeeld de woonkamer in te delen als extra slaapkamers. Hiervoor verwijzen wij u naar de alternatieve plattegronden.

Vereniging van eigenaars
De vereniging bestaat uit 5 appartementsrechten en vier eigenaren. De servicekosten zijn ca. 85 euro per maand en de vereniging wordt professioneel beheerd.

Omgeving & bereikbaarheid
De locatie durven we gerust perfect te noemen. In de directe omgeving zijn tal van leuke cafés en restaurants op en nabij het Mercatorplein zoals Frits, Café Zurich, restaurant Edel en restaurant Moer. Het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op nog geen 5 minuten lopen. Uw dagelijkse boodschappen doet u om de hoek op de Jan Evertsenstraat. De Jan Eef heeft voldoende winkels, afwisselend van een echte Amsterdamse bakker tot een goede Turkse winkel met heerlijke ingrediënten. De winkelstraten zoals de Kinkerstraat en de Ten Katestraat zijn op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend! Binnen 3 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Station Lelylaan en Sloterdijk zijn dichtbij en diverse OV lijnen brengen u overal (station Zuid WTC, centraal station via Leidseplein of Jordaan). Met de fiets bent u binnen 5 minuten bij de Hallen, het Hoofddorpplein of de Amstelveenseweg en binnen 10 minuten bij het Concertgebouw, het Leidseplein of de Jordaan.

Bijzonderheden
– Ca. 87m2 (NEN 2580 gemeten, meetrapport aanwezig);
– Fantastische locatie in het hippe Bos en Lommer;
– Gezellig woonkeuken;
– Maar liefst twee slaapkamers;
– Makkelijk in de buurt parkeren middels vergunning;
– Zonnig balkon op het Westen;
– Dakterras van ca. 30m2 met hele dag zon;
– Erfpacht afgekocht tot 15-09-2064; 
– Servicekosten VvE 85 euro per maand;
– Zeer goed bereikbaar;
– Oplevering in overleg;
– De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
– Er is pas een overeenkomst na het tekenen van de koopakte;

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

*****
Looking for a prefect double upper house with sunny roof terrace in a characteristic building in the popular Bos en Lommer? This very attractive and practical apartment of approx. 87 m2 is exactly what you are looking for. With 2 bedrooms and a delightful living kitchen on the third floor and a spacious living room on the fourth floor with an breath taking roof terrace, this house ticks all the boxes. This house is a fusion of security, warmth, comfort and the feeling of coming home; a house that will become your home.

Features
– Approx. 87m2 (NEN 2580 measured, measurement report present);
– Fantastic location in trendy Bos en Lommer;
– Cozy living kitchen;
– Two bedrooms;
– Easy parking nearby with permit;
– Sunny balcony on the West;
– Roof terrace of approx. 30 m2 with sun all day;
– Leasehold payed upfront until 15-09-2064;
– Service costs VvE 85,- euros per month;
– Very easily accessible;
– Delivery in consultation;
– The deed of sale will be drawn up by a notary in Amsterdam;
– There is only an agreement after the signing of the deed of sale;

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport