Jan Pieter Heijestraat 101 C

1053 GN

AMSTERDAM

300000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  300000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  66 m2

 • Inhoud

  197 m3

 • Bouwjaar

  1900

Omschrijving

Licht 3 kamer appartement van ca. 66 m2 met balkon gelegen in het populaire Oud-West met op loopafstand het Vondelpark, de Foodhallen en andere leuke hotspots. De woning bevindt zich op de derde etage en is voorzien van een berging in de onderbouw.

Indeling:
Via het goed onderhouden gemeenschappelijke trappenhuis is het appartement te bereiken op de derde verdieping. Hier vindt men de hal met toegang naar de badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. Aansluitend het aparte toilet met fontein. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en heeft veel ramen waardoor er lekker veel licht naar binnen komt. De woonkamer is ruim genoeg voor een zit- en eetgedeelte. Aan de rustige achterzijde liggen de twee slaapkamers en de gezellige eetkeuken. Deze is keurig onderhouden en herbergt naast de wasmachine ook de CV ketel. Grenzend aan de keuken het balkon met uitzicht op de rustige binnentuinen.

In de onderbouw vindt u een separate berging.

Omgeving:
De Jan Pieter Heijestraat is een prachtige centrale locatie en ligt in een levendig gedeelte van Amsterdam. Omringd door de Overtoom, de Ten Katemarkt, de Foodhallen en het Vondelpark is hier altijd iets te beleven. Oud-West grenst direct aan het centrum en is een bijzonder stukje Amsterdam: een geliefde buurt waar je terecht kunt bij trendy winkels, hippe uitgaansgelegenheden, gezellige café’s en restaurantjes zoals Panache, de Kanarie Club, restaurant Edel en Café Lennep. Voor de nodige ontspanning kunt u terecht in het altijd gezellige Vondelpark en uw dagelijkse boodschappen kunt u doen bij één van de twee supermarkten in de straat.

Vereniging van Eigenaren:
De VVE bestaat uit 158 appartementsrechten (89 woningen en 69 bergingen). De administratie wordt professioneel uitgevoerd door De Alliantie. De maandelijkse servicekosten zijn € 84,14 voor de woning. Er is een ruime reserve.

Erfpacht: De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is afgekocht tot 30-06-2051.

De bereikbaarheid:
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Meerder buslijnen brengen u naar uitvalswegen en tramlijnen 1, 7 en 17 verbinden u met diverse wijken van Amsterdam. Ook met de auto rijdt u via de S106 binnen enkele minuten de Ring A10 op.

Bijzonderheden
– Leuk, licht appartement op een toplocatie in Oud-West;
– Woonoppervlakte 65,50 m2 (NEN);
– Berging van 3,70 m2 in de onderbouw;
– Erfpacht afgekocht tot 30-06-2051;
– De maandelijkse servicekosten zijn € 84,14;
– Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport