Jan Vrijmanstraat

Amsterdam

610000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    610000,- k.k.

Bouw

Omschrijving

In blok 59 is deze zelfbouw woning beschikbaar gekomen !
De woning is bijna helemaal klaar, alleen intern dient de woning te worden afgebouwd. Denk aan schilderwerk, sanitair en het plaatsen van een vloer, alsmede het aanleggen van de achtertuin.
Hiervoor krijg je een prachtig ruim herenhuis met 2 badkamers , 5 slaapkamers, ruime living met open keuken en kookeiland, tuin op het zuiden en een parkeerplek op eigen terrein.
Een unieke kans om deze nieuwbouw woning te bemachtigen en zelf je eigen smaak nog aan te brengen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, separaat toilet, toegang tot de open keuken voorzien van kookeiland en diverse inbouwapparatuur, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin op het zuiden, open trap vanuit de living naar de eerste verdieping. De plafondhoogte is 2.98meter !

Eerste verdieping:
Ruime overloop, zeer ruime slaapkamer aan de straatzijde, badkamer (welke nog afgebouwd dient te worden), gangkast/berging, nog 2 slaapkamers aan de achter/tuinzijde, middels trap naar de tweede verdieping;

Tweede verdieping:
Ruime overloop, zeer ruime slaapkamer aan de straatzijde, grote berging met aansluiting voor de wasmachine/droger, ruime masterbedroom met walk-in-closet en toegang tot tweede badkamer (welke nog afgebouwd dient te worden). Het dak van de woning is voorzien van zonnepanelen.

Buitenruimte en parkeren:
De achtertuin is op het zuiden gelegen. De tuin moet nog worden aangelegd, een achterom en schuur zijn realiseerbaar. Aan de achterkant van de tuin één eigen parkeerplaats op het terrein.

De ligging
De woning is gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk IJburg. De Jan Vrijmanstraat is een mooie statige straat met brede trottoirs. Hier kunnen de kinderen lekker op straat spelen.
Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. De jachthaven is een fijne plek om elkaar te ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Nog meer recreatie vindt u op het strand Blijburg, het Theo van Goghpark en het Diemerpark. IJburg grenst aan de oevers van het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en er resideert een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het Rieteiland Oost. Door de vele speelplaatsen, scholen en kinderdagverblijven is het een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Het Haveneiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheids- en kinderopvangcentra. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum met haar ambachtelijke verswinkels, een grote Albert Heijn, HEMA, leuke restaurants en trendy cafés. Door de centrale ligging van deze woning liggen nagenoeg alle faciliteiten op loopafstand.
Met tramlijn 26 bent u in minder dan een kwartier op het Centraal Station en bus 66 rijdt in ca. 15 minuten naar de Arena. Met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A-10, A-1, A-2 en luchthaven Schiphol.

Kenmerken:
-Nieuwbouw huis net opgeleverd, alleen intern afbouwen !
-Leuke en geliefde locatie op IJburg, zelfbouwproject Blok 59
-Casco staat, dus intern nog eigen smaak aan te brengen;
-Woonoppervlakte : 171 m2 (gemeten conform NEN 2580);
-Heerlijk diepe tuin op het zuiden met achterom, schuur en parkeerplaats;
-Afgekochte erfpacht tot 31-12-2055;
-Gehele woning voorzien van vloerverwarming;
-De woning heeft zonnepanelen op het dak;
-Mogelijkheid om de woning nog te vergroten door nog een etage op de woning te creëren;
-Eigen parkeerplaats op binnenterrein.

Werkzaamheden welke nog dienen te worden uitgevoerd, op kosten van de koper:
-vloer aanleggen door gehele woning
-2 x separaat toilet plaatsen en afwerken
-2x badkamer plaatsen en afwerken
-gehele woning is gestuct, is nu schilderklaar
-tuin moet worden aangelegd.

Vraagprijs: € 579.000,- kosten koper, inclusief parkeerplaats op eigen terrein
Oplevering: in overleg, kan snel.

Een ideaal familiehuis voor een gezin met kinderen. Kom kijken !
Bel uw eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: info@amsterdam-athome.nl

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport