Kanaalweg 29

1121 DR

LANDSMEER

1500000,- k.k.

Kenmerken

 • Vraagprijs

  1500000,- k.k.

Bouw

 • Aantal kamers

  7

 • Slaapkamers

  4

 • Woonoppervlakte

  322 m2

 • Inhoud

  1000 m3

 • Bouwjaar

  2000

Omschrijving

PRACHTIG EN UNIEK VRIJSTAAND LANDHUIS IN LANDSMEER MET SCHITTEREND WEIDS UITZICHT! De woning is gelegen aan het beschermde natuurgebied Ilperveld met aan de voorzijde vaarwater en aan de achterzijde een prachtig groen weiland. Het geheel bestaat uit een ruim woonhuis (ca 300m2) en een bijgebouw (180m2) waardoor er dubbele bewoning mogelijk is. Denk aan een B&B (huidige situatie) een kantoor/atelier aan huis, mantelzorg of studerende kinderen.

Het perceel is maar liefst 2950m2 en het woonhuis ca 300m2 (zie sfeerimpressie voor eventueel extra meters). Tevens is er een fraai terras aangelegd met prachtig uitzicht, een aanlegplaats en lift voor de boot, een bijgebouw met garage, een eigen oprit met rotonde en genoeg parkeermogelijkheid.

Indeling:
Op een prachtig plekje op de Kanaalweg bereikt u de toegangsbrug met poort van dit geweldige landhuis. En waar begin je over te schrijven als er zoveel moois te vertellen is? Bij het uitzicht natuurlijk! Het uitzicht is hier fenomenaal tijdens elk seizoen, u kijkt hier uit over het prachtige natuurgebied Iperveld, het is lastig voor te stellen dat u hier aan de rand van het drukke Amsterdam woont. Een oase van rust en groen is het hier elke dag! Vanaf de woonkamer, de tuin, het nieuw aangelegde terras, noem het maar op en u kijkt vanaf hier uit op het natuurgebied.

Het woonhuis is aan de linkerzijde gelegen van het perceel en is goede staat, u kunt hier voelen dat er met veel plezier en liefde wordt gewoond. De woning is voorzien van een riante en lichte living, een handgemaakte kersenhouten woonkeuken met salon, een kantoorruimte, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Er mogen nog wat extra meters aangebouwd worden, zie sfeerimpressie voor een eventuele aangebouwde serre. De tuin aan de linkerzijde is groot van formaat en hier kunt u uw fantasieën op los laten. U kunt hier een prachtige tuin realiseren met verschillende gezellige zitjes en een vijver. (zie sfeerimpressie)

Het bijgebouw wordt nu gebruikt als handige werkplek, ideaal met zo een groot perceel om hier al uw werkspullen op te slaan! Ook kunt u hier makkelijk uw auto parkeren indien gewenst. Indien u werkt aan huis is dit uiteraard de perfecte plek om uw werkplek/atelier te realiseren.

Tevens is een een nieuw terras aangelegd achter het bijgebouw. Op dit terras is het maximaal genieten in alle rust. Naast het terras kunt u uw boot aanmeren.

Omgeving en bereikbaarheid:
Dit prachtige landhuis is gelegen aan het natuurgebied het Ilperveld, in Landsmeer, op steenworp van Amsterdam (5km). De enige buren die er zijn, wonen op circa 80 meter. Het Ilperveld biedt naast een ongekende rijkdom aan flora & fauna, ook een uitgebreid netwerk van vaarwater en mogelijkheden om te zwemmen en te recreëren. Vanaf uw eigen woning kunt u dus heerlijke boottochten maken naar het Twiske, Waterland of Amsterdam. Het centrum van Landsmeer ligt op een kwartier afstand en hier is alles aanwezig zoals supermarkten (o.a. een Albert Heijn en Jumbo), scholen en diverse sportclubs (zoals bijvoorbeeld IVV Landsmeer en de Judo Club Landsmeer).

De bereikbaarheid is zeer goed. Met de auto bent u binnen 10 minuten in Amsterdam en met 20 minuten fietsen bereikt u de Noord/Zuid lijn (Metrostation Noord en Noorderpark). Het pontje naar Amsterdam Centraal ligt op 30 minuten fietsen. Ook Purmerend en Den Ilp zijn snel en binnendoor te bereiken.

Bijzonderheden:
– 322m2 BBMI gemeten;
– Royaal vrijstaand landhuis met schitterend vrij uitzicht;
– Gelegen aan vaarwater en aan natuurgebied het Ilperveld;
– Toegangsbrug met rotonde en ruime parkeergelegenheid;
– Aanlegplek + lift voor de boot;
– Op slechts 15 minuten fietsen van Amsterdam;
– Woonkamer met hoog plafond en fenomenaal uitzicht;
– Handgemaakte keuken met kersenhout en graniet bladen;
– Twee badkamers;
– Uitsluitend vloerverwarming;
– Energielabel A;
– Lage stookkosten;
– 20 Zonnepanelen;
– Locatie zeer geschikt voor aardwarmtesysteem (aardwarmte gratis, alleen kosten voor de pomp);
– Bijgebouw met B&B en garage;
– Dubbele bewoning mogelijk (bijv. mantelzorg, kantoor aan huis, studerende kinderen of B&B);
– Oplevering in overleg;
– De koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
– Er is pas een overeenkomst na het tekenen van de koopakte.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”