Lanseloetstraat

299.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    299.000,- k.k.

Bouw

  • Woonoppervlakte

    71 m2

Omschrijving

Algemeen

In de steeds populairder wordende Erasmusparkbuurt, aan een rustige autoluwe straat tegenover het vernieuwde Erasmuspark, ligt dit zeer ruime 3/4-kamer appartement. Het appartement is gelegen op de begane grond.
Woonoppervlak 71 m2 + externe bergruimte 6m2
Ruime tuin met zijingang, badkamervloer met vloerverwarming, XL bad.
De woning heeft een verrassende ruime indeling en een eigen riante zonnige tuin van 50m2 op het oosten.

De woning is zeer licht, fraai afgewerkt en geeft een ruimtelijk gevoel! Kortom een heerlijk appartement waar je direct in kan, ideaal voor mensen met kinderen of plannen in die richting!

Indeling :

Ruime en eigen entree met garderobe, en voldoende ruimte voor kinderwagens en om fietsen te stallen.
Prachtige en lichte doorzon woonkamer met ruime open woonkeuken. Badkamer met getrommeld marmer, XL bad en vloerverwarming.De uitbouw is voorzien van dakramen en 2 openslaande deuren naar de tuin wat de gehele woning enorm licht maakt.Tuin met zijingang, ook fietsen e.a. kunnen via de tuin veilig worden gestald.

OMGEVING:

De Lanseloetstraat is een charmant doodlopend straatje aan de Erasmusgracht waar je tevens een bootje kunt aanleggen. Op loopafstand vind je een gezellige winkelstraat,Biologische winkel Estafette om de hoek, drie supermarkten en een aantal heerlijke terrasjes en leuke cafés (Bagels & Beans, Fossa, Luim en Podium Mozaïek). Met de fiets zit je binnen tien minuten in het centrum van Amsterdam. Ook qua openbaar vervoer zit je hier prima. Diverse trams en bussen brengen je naar alle hoeken van de stad, en station Sloterdijk ligt om de hoek. Een parkeervergunning is direct te verkrijgen! Voor recreatie liggen het Erasmuspark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand van het appartement. In Bos & Lommer wordt heel hard gewerkt aan vernieuwingen en verbeteringen.

De Lanseloetstraat ligt achter de Hoofdweg en het Bos & Lommerplein waar onlangs 5 grote nieuwbouwprojecten zijn ontwikkeld. Deze complexen zullen meer gezelligheid, veiligheid en werkgelegenheid bieden en maken de buurt een stuk hipper. De wijk aan de andere kant van de ring A-10 is 1 van de grootste Stadsvernieuwingsgebieden van Europa! Bos & Lommer timmert dus aan de weg!

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport