Linnaeusparkweg 3

Amsterdam

455000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    455000,- k.k.

Bouw

  • Aantal kamers

    3

  • Woonoppervlakte

    102m2 m2

Omschrijving

Met groot genoegen bieden wij u thans aan, een prachtig dubbel benedenhuis op één van de meeste begeerde locaties in Amsterdam; aan het begin van de prachtige lommerrijke Linnaeusparkweg, tussen de Linnaeuskade en de Hogeweg. De woonhuizen aan deze laan hebben allen hun eigen karakter en grenzen aan de achterzijde met de tuinen aan een smalle gemeenschappelijke binnentuin, wat het verholen domein is van spelende kinderen en buurtborrels. Dit heerlijke familiehuis bevindt zich thans nog in casco staat maar zal in samenspraak met de nieuwe eigenaar compleet worden afgebouwd. Hoe? Op bijgeleverde impressies krijgt u een indruk van de mogelijke wijze van bouwen.

Het woonhuis heeft een intern oppervlak van ca. 170m², verdeeld over de bel-étage en het souterrain. De achtertuin is ca. 12 meter diep. Het woonhuis bevindt zich nu nog in een casco staat maar zal in goed overleg met de nieuwe eigenaar turn-key worden opgeleverd. Eventueel kan een nieuwe eigenaar ook besluiten de renovatie in eigen handen te nemen en derhalve het huis casco opgeleverd te krijgen. In dat geval kan een toekomstige eigenaar eventueel besluiten de woning nog verder uit te breiden tot een intern woonoppervlak van ca. 195m², hetgeen mogelijk is met de versoepelde regels ten aanzien het plaatsen van een uitbouw aan de achterzijde.

Belangrijke kenmerken:
Vraagprijs turn-key: € 875.000,- k.k.
Vraagprijs casco staat: € 750.000,- k.k.

Omschrijving:
Totaal vloeropp. 170m² verdeeld over de bel-étage en souterrain. 5 kamers.
Lengte achtertuin: ca. 12m²
Totaal perceel oppervlak: 1 are en 67 centiare
Het pand is gebouwd omstreeks 1900 en heeft nog enkele authentieke stijlkenmerken; waaronder de natuurstenen schoorsteenmantels, ornamenten plafonds en architraven.

VVE: ‘VVE Linnaeusparkweg 11’, 4 appartementsrechten; één dubbel benedenhuis en 3 bovenwoningen.
Administrateur: Velzel VVE Diensten, Amsterdam.
Actieve, gezonde VVE. Aandeel in VVE: 2/5e. Aantal huurwoningen in VVE: 0.
Servicekosten: € 200,- p/mnd
Reserve VVE: ca. € 13.000,-
Plannen VVE: schilderwerk 2015

Kadastrale gegevens: Gemeente Watergraafsmeer, sectie B, nr. 4634-A-1 zijnde het 2/5e aandeel in de gemeenschap. Eigen grond.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport