Nieuwe Teertuinen B

Amsterdam

225000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    225000,- k.k.

Bouw

  • Aantal kamers

    2

  • Woonoppervlakte

    54m2 m2

Omschrijving

Fraai ingedeeld 2-kamerappartement van ca. 54m2 met tuin van ca. 32m2 gesitueerd op het westen. Het appartement is gelegen op de Westelijke Eilanden, een rustig en karakteristiek gedeelte van Amsterdam Centrum.

Het appartement aan de Nieuwe Teertuinen is gelegen op de begane grond van het in 2005 gerealiseerde appartementen complex Prinszicht. Het complex staat op eigen grond waardoor er geen erfpacht afgedragen hoeft te worden.

Het complex heeft een actieve VvE waarin de bewoners van de Nieuwe Teertuinen 15 en 16 zijn verenigd. De servicekosten bedragen ca. €140,- per maand.

Indeling
U komt binnen middels de gemeenschappelijke entree met aan de rechterzijde de brievenbussen en aan de linkerzijde het bellentableau. Bij binnenkomst vindt u achteraan de gemeenschappelijke hal de entree naar het appartement. U komt binnen in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de rechterzijde vindt u de slaapkamer van ca. 10m2 met daklicht. Rechtdoor in de hal bevindt zich de badkamer welke is voorzien van luxueuze douche, wastafel en toilet. Aan de linkerzijde van de hal is de woonkamer van ca. 29m2 met openkeuken gesitueerd. De openkeuken beschikt over diverse moderne inbouwapparatuur van Miele, zoals een vaatwasser, oven, koelkast, koffiezetapparaat en elektrische kookplaat. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich openslaande deuren naar de heerlijke riante tuin van ca. 32m2.

Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime inpandige fietsenstalling, welke zowel van binnen als buitenaf bereikbaar is.

Ligging
Het appartement is gelegen in het centrum van Amsterdam op één van de idyllische Westelijke Eilanden, door bewoners ook wel omschreven als een “dorp in de stad”, in rustige en veilige beslotenheid op 5 minuten afstand van de bruisende Jordaan. Tevens vindt u op slechts 5 minuten loopafstand het Westerpark met allerlei recreatieve mogelijkheden.

De bereikbaarheid van het appartement is goed. Zo is er een halte van tram 3 nabij gelegen welke pendelt tussen het Westerpark en het Oosterpark via Amsterdam Zuid. Tevens zijn er diverse buslijnen die stoppen op de nabijgelegen halte. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd op Amsterdam Centraal.

Bijzonderheden
– V.v. dubbel glas;
– Hoge plafonds;
– Keuken v.v. diverse Miele inbouwapparatuur;
– Intercom systeem aanwezig;
– Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling;
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht;
– Servicekosten €140,- per maand.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport