Oudezijds Voorburgwal 198 A

1012 GH

AMSTERDAM

425000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  425000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  81 m2

 • Inhoud

  289 m3

 • Bouwjaar

  2004

Omschrijving

Een geweldig 3 kamer grachten appartement in het centrum van de stad! De woning is 3 ramen breed waardoor men uitstekend zicht heeft op het water en de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden aan de overzijde. Het pand is onderdeel van het Blaauwlakenblok (www.blaauwlakenblok.nl) en behoort tot de oudste bebouwing van Amsterdam. Het is in 2004 geheel –hoogwaardig- vernieuwd waarbij het oude karakter behouden is gebleven maar men wel het comfort heeft van de huidige tijd.

De entree van de woning is op de eerste verdieping. Aan de voorzijde de mooie woonkamer die door zijn hoge plafonds nog ruimer lijkt. De grote ramen geven goed zicht op de gracht en het stadse leven. De moderne Bulthaup keuken is gesitueerd halverwege het appartement en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De keuken heeft een stoere uitstraling door zijn roestvrijstalen werkblad. Aan de zeer rustige achterzijde twee slaapkamers, een grote en kleinere kamer. Beiden met toegang naar het overdekte terras op het westen. Hier heeft men tot in de avond de zon.

De luxe badkamer heeft grote tegels, een stort- en handdouche en een mooi wastafelmeubel. Het toilet is apart. Achter de grote paneeldeuren in de gang bevindt zich een inpandige berging met de CV ketel en warmte terugwin systeem. De wasmachine is verborgen in een grote kast onder de trap. De onderbouw van het pand herbergt nog een tweede goede berging.

Het appartement is uitstekend onderhouden, is volledig geisoleerd, heeft gestuukte wanden en plafonds en een mooie lamelparketvloer door praktisch de hele woning (muv de keuken, toilet en badkamer). De moderne uitstraling maakt dat de woning zo te betrekken is.

Omgeving:
De woning is gelegen in het oude centrum van de stad met veel historische panden zoals De Oude Kerk op het Oudekerksplein, het Bethanienklooster met zijn diversiteit aan concerten en De Waag op de Nieuwmarkt met veel leuke kroegjes en restaurantjes. Winkelen kan men ook in overvloed, de Dam, de Bijenkorf, Jordaan en 9 straatjes zijn op loopafstand. En uiteraard het Centraal Station voor de bereikbaarheid, hier vertrekken de bussen, treinen, metro’s en trams naar alle delen van de stad en het land. Schiphol is met het openbaar vervoer binnen een half uur te bereiken. ’s Avonds is de gracht afgesloten voor het autoverkeer er rijden er geen auto’s meer voorbij. De buren en buurtbewoners zijn vriendelijke mensen die allen betrokken zijn bij de buurt.

Bijzonderheden:
– Bruto woonoppervlakte 86m2.
– Geheel vernieuwbouwd pand uit 2004.
– De actieve VvE wordt in eigen beheer uitgevoerd en bestaat uit 4 leden. De servicekosten bedragen €80,- per maand voor dit appartement.
– De woning is gelegen op afgekochte erfpacht tot 2053.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport