Rupelmonde 40

1081 GR

AMSTERDAM

425000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  425000,- k.k.

 • Soort woning

  Appartement

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  85 m2

 • Inhoud

  297 m3

 • Bouwjaar

  1981-1990

Omschrijving

Een verstopt pareltje midden in het bruisende Buitenveldert! Deze heerlijke woning is gelegen op de begane grond, heeft een voor- en achtertuin en is gelegen in een idyllisch autovrij hofje. De woning ligt op een fijne locatie en bevindt zich op fietsafstand van de Zuidas, VU en op loopafstand van het prachtige Amsterdamse Bos.

Indeling
U komt binnen via de gezamenlijke entree. De woning is gelegen op de begane grond dus u stapt vrijwel direct de woning binnen. De hal verbindt alle vertrekken van de woning met elkaar. De riante L-vormige woonkamer heeft veel licht door de grote raampartijen en grenst aan de zonnige voortuin. Via de woonkamer bereikt u de nieuwe keuken (2017) die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en kookplaat. Vanuit de keuken heeft u zicht op de tennisbanen en dit vertrek geeft u toegang tot de tuin aan de achterzijde van de woning. De achtertuin is maar liefst 63m2. De twee slaapkamers vindt u ook aan de achterzijde van de woning en zijn beiden van goed formaat. De grotere slaapkamer beschikt zelfs over een diepe inbouwkast. Deze kamer heeft tevens toegang tot de tuin. De nette badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet met fontein welke in 2016 is vernieuwd.

Omgeving
Buitenveldert is gebouwd als een zuidelijke tuinstad in Amsterdam. Na de fusie met het stadsdeel Rivierenbuurt in 1998 werd de wijk onderdeel van stadsdeel Zuideramstel (ook de Prinses Irenebuurt maakt daarvan deel uit). Sinds 2010 maakt Buitenveldert na een volgende fusie tussen de stadsdelen Zuideramstel en Oud-Zuid deel uit van Stadsdeel Zuid.
Op fietsafstand vindt u het vernieuwde Gelderlandplein waar het barst van leuke restaurants, denkt u aan Oriental Restaurant Ruby, Gordal, Le Pain Quotidien of Bistro G.P. by George. Allemaal het bezoeken waard! Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u ook goed terecht bij het Gelderlandplein. Iets dichterbij, aan het eind van de van Nijenrodeweg vindt u een plein met een Jumbo, Kruidvat en een bakkerij. Tevens ligt tennispark Buitenveldert op steenworp afstand, net als het Spa Sport Hotel Zuiver gelegen achter het Amsterdamse Bos. De woning ligt naast het groene Amsterdamse bos waar u kunt wandelen, fietsen, zwemmen of kanoën. Rupelmonde, een prachtige plek midden in de natuur en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam!

Vereniging van eigenaars
Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars “Rupelmonde 2 tot en met 112 en 114 tot en met 138”. De vereniging is opgericht in 2004 en de administratie wordt professioneel uitgevoerd door Pro VVE beheer. De bijdrage is 104,82 euro per maand. Er is een meerjaren onderhoudsplanning aanwezig. Er worden draai-kiepramen met dubbele beglazing geplaatst.

Bijzonderheden
– Prachtige locatie naast het Amsterdamse Bos;
– Woonoppervlakte 84,50 m² (NEN rapport aanwezig);
– Tuin gelegen aan de vóór en achterzijde, totale oppervlakte is 88,95m²;
– Servicekosten voor het appartement bedragen €104,82;
– Gehele appartement is voorzien van isolatie en dubbel glas;
– Aparte berging aanwezig;
– Actieve VvE, beheerd door PRO VvE Beheer;
– Erfpacht afgekocht tot 28-02-2035 AB 2000;
– Oplevering in overleg;
– Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen;

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport