Sonneveld II

Amsterdam

285.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

  • Vraagprijs

    285.000,- k.k.

Bouw

  • Woonoppervlakte

    77 m2

Omschrijving

Algemeen

Een ruim, compleet gerenoveerd driekamer appartement (ca. 77m²) met een balkon op het westen gelegen op een perfecte locatie in Amsterdam Zuid. Het appartement is erg licht en beschikt over een ruime berging in de onderbouw.

Bereikbaarheid
De Sonneveld is gelegen in een rustig stukje van Buitenveldert, een prima buurt gelegen in Amsterdam Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er aan de Buitenveldertselaan diverse winkels gelegen, maar ook het winkelcentrum Groot Gelderlandplein is in de nabije omgeving gelegen. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar hier bevinden zich ook diverse kledingzaken, cafés en restaurants.
Op loopafstand bevinden zich goede tram- en busverbindingen met de binnenstad van Amsterdam en voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Ook de Ring A10 is eenvoudig te bereiken.

Indeling
Entree, hal waar alle vertrekken op uitkomen. Keuken aan de achterzijde voorzien van alle inbouwapparatuur. De keuken heeft toegang tot het ruime balkon op het westen. Naast de keuken is een van de slaapkamers gelegen welke ook toegang heeft tot het balkon. De tweede en tevens ruimere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer voorzien van een inloop regendouche, wastafel, vloerverwarming en wasmachineaansluiting is bereikbaar vanaf de hal, net als het separate toilet met fonteintje. Ruime en lichte doorzon woonkamer.
De gehele woning is voorzien van houten vloer. Ruime berging in de onderbouw.

Sonneveld:
Middeleeuws huis van het geslacht Van Zonneveld in Valkenburg (Limburg), gesloopt in 1789. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport