Surinameplein 14 2

1058 GP

AMSTERDAM

1000000,- k.k.

Kenmerken

 • Vraagprijs

  1000000,- k.k.

 • Soort woning

  bovenwoning

Bouw

 • Aantal kamers

  7

 • Slaapkamers

  5

 • Woonoppervlakte

  152 m2

 • Inhoud

  517 m3

 • Bouwjaar

  1927

Omschrijving

Op zoek naar een riante bovenwoning in Amsterdam West? Dan is dit uw kans! Dit ruime, lichte dubbele bovenhuis (151,8m2) heeft zijn eigen entree op de begane grond, een ruime woonkamer met eetkamer, aparte keuken, wel 5 slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en douche, 2 balkons EN vrij uitzicht over het Surinameplein . Enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op voor een bezichtiging!

Het appartement heeft zijn eigen voordeur op de begane grond. Ideaal voor de garderobe, tassen, schoenen etc. Het woongedeelte bevindt zich op de tweede verdieping. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft een weids uitzicht over het plein. De zonwering zorgt ervoor dat het niet te warm kan worden in de zomer. Naast de woonkamer ligt de werkkamer. Door zijn afmetingen kan deze ook prima als slaapkamer dienen. De gezellige eetkamer, aan de achterzijde, heeft grote openslaande deuren naar het balkon en is met schuifdeuren af te sluiten van het woongedeelte. De nette keuken heeft diverse inbouwapparatuur en grenst tevens aan het balkon. Op de overloop is een gastentoilet en een grote bergkast.

Op de overloop zorgt een groot daklicht voor een zee aan licht!

De derde verdieping herbergt 2 grote slaapkamers (beide met een inpandige kast) en 2 kleinere slaapkamers waarvan 1 met eigen balkon. De kleinste kamer aan de voorzijde heeft ook een inbouwkast en vanuit hier is de praktische vliering te bereiken. De ruime badkamer heeft een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Op de overloop bevindt zich een berging met de wasmachine- en droger aansluiting.

Het pand stamt uit 1927 maar zowel het pand als de woning zijn goed onderhouden. Zo is het buiten schilderwerk nog in 2021 uitgevoerd. Dit gedeelte van het Surinameplein is het laatste stuk in Amsterdam, dat nog in Amsterdamse schoolstijl is gebouwd. Binnen in de woning is de traditionele indeling van de Amsterdamse school dan ook nog aanwezig. Hiernaast biedt het appartement nog de mogelijkheid tot aanleg van een groot dakterras (hier is nog niets voor in werking gezet). En er is overal dubbelglas behalve op de woonverdieping aan de achterzijde. Kortom de perfecte gezinswoning met vrij uitzicht in Amsterdam West!

Omgeving en bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een gewilde wijk in Amsterdam West. Lopend bent u in 5 minuten zowel in het Vondelpark als in het Rembrandtpark. De buurt beschikt over alle benodigde faciliteiten. Op korte afstand zijn er diverse restaurants en cafés en voor de dagelijkse boodschappen alle bekende supermarkten. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt zoals sportschool David Lloyd, Basic Fit en Sportpark De Schinkel. En ook de Filmhallen, het Leidseplein en Meervaart liggen binnen handbereik.

De bereikbaarheid is tevens uitstekend. Met enkele minuten bent u met tram 1 of 17 in het centrum en station Lelylaan ligt om de hoek. Met de bus gaat u rechtstreeks naar Station Zuid en Sloterdijk. Bovendien heeft de woning een gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen (A4, A9 en A10).

Vereniging van Eigenaren:
De gezonde VvE bestaat uit 2 appartementsrechten en wordt intern beheerd. De maandelijkse kosten bedragen €200,-.

Erfpacht:
De huidige erfpacht bedraagt € 1738,- per jaar met een jaarlijkse indexatie. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 februari 2052. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is al gedaan waarbij de te betalen canon vanaf 2052 is vastgesteld op € 1431,20 (tevens jaarlijks geïndexeerd).

Bijzonderheden:
– 151,8m2 BBMI gemeten;
– Dubbel bovenhuis in West;
– In Amsterdamse schoolstijl gebouwd;
– Zonwering aan het woongedeelte;
– Vrij uitzicht;
– 5 slaapkamers;
– 2 balkons;
– Maandelijkse servicekosten € 200,-;
– Overstap naar eeuwigdurende erfpacht voltooid;
– Oplevering in overleg;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
– Koopakte wordt opgemaakt door notariskantoor Baetenburg in Haarlem.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”