Van Heenvlietlaan 392 2

1083 CR

AMSTERDAM

350000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  350000,- k.k.

 • Soort woning

  tussenverdieping

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  82 m2

 • Inhoud

  260 m3

 • Bouwjaar

  1965

Omschrijving

Bijzonder ruim 3-kamer appartement met LIFT. Riant wonen in dit fraaie appartement in een rustige omgeving, met 2 ruime slaapkamers. Woonoppervlakte 82 m2. De royale woonkamer met open keuken beschikt over 2 balkons aan de achterzijde en uitkijkend op de groene binnentuin. Met aparte berging op de begane grond. De woning ligt nabij Winkelcentrum Groot Gelderlandplein, Zuidas en station Zuid in Buitenveldert, in de omgeving het Amstelpark, Amsterdamse Bos en zeer gunstige ligging ten opzichte van de ring A-10. Aparte berging op de begane grond van het goed onderhouden complex.

Indeling
Met de lift bereikt u het appartement op de tweede verdieping, de entree geeft toegang tot een ruime hal met toegang naar de vertrekken, tevens is hier een apart toilet. De L-vormige woonkamer heeft voldoende ruimte voor een royale eettafel. De deuren aan de achterzijde geven toegang tot de 2 balkons, met een fraai uitzicht over de binnentuinen. De half open keuken grenst aan de woonkamer. Aan de oostzijde liggen de slaapkamers te bereiken via de gang vanuit waar ook de badkamer te bereiken is voorzien van douche, bad en wastafel. De tweede slaapkamer ligt eveneens aan deze zijde en beschikt over een aparte wastafel. De bewoners hebben recent een prachtige laminaatvloer laten leggen! De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Berging
Een separate berging bevindt zich op de begane grond van het complex, voorzien van electra.

Omgeving
Het appartementencomplex is gelegen in de erg gewilde en groene wijk Buitenveldert in stadsdeel Zuid. In de nabijheid bevinden zich speeltuinen en parken, waaronder het Gijsbrecht van Aemstelpark, het Amsterdamse Bos en het Amstelpark. Aan de achterzijde van het complex zit een Jumbo supermarkt en enkele andere winkels. Op slechts een paar honderd meter bevindt zich het moderne en luxueuze winkelcentrum ‘Groot Gelderlandplein’ met ruim 100 winkels en restaurants, waar u de eerste anderhalf uur gratis parkeert. Op korte rijafstand bevindt zich de Ringweg Amsterdam, de A-10, die aansluiting geeft naar de snelwegen A1, A2, A4, A5, A8 en A9. U rijdt in een kwartier naar Schiphol. Op korte loopafstand bevinden zich de aansluitingen op openbaar tram, metro- en busvervoer van en naar het centrum van de stad. Station Zuid WTC en de Zuidas zijn dichtbij, u fietst er in enkele minuten naartoe!

Bijzonderheden
– 3-kamer appartement met LIFT nabij de Zuidas;
– Ruim appartement op de tweede verdieping;
– Optioneel een garagebox te koop;
– Snelle verbinding naar Schiphol;
– Maandelijkse servicekosten van EUR 259,-;
– Erfpachtcanon van €158,36 per jaar;
– Royale woonkamer met balkons en ‘half open keuken;
– Oppervlakte woning 82 m2 GBO, meetrapport beschikbaar;
– Balkon aan de achterzijde;
– Aparte berging op de begane grond;
Nabij het Amstel park, Station Zuid en winkelcentrum Groot Gelderlandplein;
– Voorzien van dubbel glas;
– Snelle levering is mogelijk
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

******

Fantastic 2 bedroom apartment with ELEVATOR, on a superb location in the South area of Amsterdam. Located close to the Zuidas district and station Zuid, and a quick connection to Schiphol airport. The apartment consists of roomy and large living with half open kitchen with 1 balcony at the back facing west and providing a view of the green garden. The floor space is 82 m2, and a separate storage is located on the ground floor.

Features
– 3-room apartment with LIFT near the Zuidas;
– Light and spacious apartment on the second floor;
– Optionally a garage box for sale;
– Spacious living room with balcony and ‘half open kitchen;
– Surface area of the house 82 m2 GBO, measurement report available;
– Balcony at the rear;
– Separate storage room on the ground floor;
– Near the Amstel park, Zuid station and Groot Gelderlandplein shopping center;
– Equipped with double glazing;
– Fast delivery is possible

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport