Venetiehof 107 + PP

1019 NC

AMSTERDAM

500000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  500000,- k.k.

 • Soort woning

  tussenverdieping

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  86 m2

 • Inhoud

  263 m3

 • Bouwjaar

  1994

Omschrijving

English below

Een echt vakantiegevoel ervaren in je eigen woning wanneer je woont op het Venetiëhof: dichtbij de stad, maar toch ruimte, uitzicht, veel licht, water en rustig wonen. Wij bieden je dit gerenoveerde 3-kamer appartement van ca. 86 m2 in het unieke cirkelvormige Emerald Empire complex met parkeerplaats! Dit complex vormt letterlijk de bekroning van het KNSM-eiland. Het mooie is, dat het appartement direct klaar is voor gebruik. Voorzien van een nette vloer, moderne keuken uit 2016, nieuwe badkamer en een nieuw toilet uit 2020. Het huis is opnieuw gestuct en geschilderd in 2016 en heeft een inbouwkast in de slaapkamer die in 2018 is geplaatst. Dit is huis is een samensmelting van geborgenheid, warmte, comfort en het gevoel van thuiskomen; een huis dat jouw thuis wordt. Door de ligging in het complex heeft het appartement extra ramen in de keuken wat zorgt voor meer daglichttoetreding. Het balkon heeft zicht op het water van het IJ. Een berging vind je in de onderbouw.

Indeling
De toegang tot het complex wordt geboden via de afgesloten parkeerkelder of de afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau en videofoon-installatie. Van daaruit is de liftinstallatie te bereiken, maar de woning is ook toegankelijk via de trap. Entree op de eerste verdieping, via de gang toegang tot de twee ruim bemeten slaapkamers die aan de achterzijde van de woning zijn gelegen, inbouwkast ten behoeve van de CV-installatie. In de hal ligt ook een separaat toilet. De moderne, gerenoveerde badkamer heeft een frisse uitstraling en is voorzien van een wastafel, inloopdouche en aansluiting voor een wasmachine. De woonkamer ligt aan de rustige achterzijde met prachtig uitzicht op de KNSM-Laan en het IJ. De woonkamer is ruim genoeg om een royale zithoek te creëren waar je lekker kunt neerploffen met een goed glas wijn en een spannende film. De woning heeft een nieuwe open keuken welke is voorzien is van vaatwasser, oven, 4-pits gaskooktoestel, koel- en vriescombinatie. Haal die kookkunsten dus maar tevoorschijn! De woning is afgewerkt met een fraaie, lichte houten vloer welke veel flair geeft aan de woning. Via de keuken toegang tot het balkon.

Het complex
Typerend voor het stedenbouwkundige plan is zowel het geborgen als het open karakter van het eiland. In het Emerald Empire komt dit principe duidelijk tot uiting: de openbare binnenplaats van het gebouw biedt geborgenheid en het weidse uitzicht op het IJ biedt openheid. Door de cirkelvormige plattegrond van het gebouwencomplex zijn de woningplattegronden waaiervormig en ligt een groot deel van de woning aan de raamkant. Op verzoek van de opdrachtgever, maar ook als gevolg van de ruime maat van de woningen, is de waaiervorm in de woning nauwelijks voelbaar en is de plattegrond toch redelijk standaard. Het complex kent 8 verdiepingen. Het gebouw is goed onderhouden en er is een huismeester die elke ochtend beschikbaar is.

De omgeving & bereikbaarheid
De woning is gelegen in een stadsdeel dat momenteel volop in de belangstelling staat. In de buurt zijn veel mooie plekjes om te zwemmen, het varen van een bootje of om te zonnebaden. Op loopafstand ligt bijvoorbeeld de populaire Bogortuin. In de directe omgeving wordt hard gewerkt aan uitbreiding en verbetering van het woon en leefklimaat. Denk aan het Cruquiusgebied en natuurlijk Zeeburg en de Sluisbuurt die aan het verrijzen zijn. De buurt beschikt daarnaast over voldoende voorzieningen. Voor de dagelijkse benodigdheden is winkelcentrum Brazilië uitermate geschikt. Het centrum van Amsterdam en het centraal station zijn op de fiets binnen 10 minuten te bereiken. De uitvalswegen, de A10 ring van Amsterdam, is binnen minuten bereikt, alsook de vele opstap mogelijkheden voor het openbaar vervoer. Kortom, een locatie waar gemak in het wonen geleverd wordt.

Bijzonderheden
– NEN 2580 ingemeten ca 86m2, meetrapport aanwezig;
– Vraagprijs inclusief parkeerplaats;
– Vakantiegevoel in eigen woning;
– Gerenoveerde badkamer en toilet (2020);
– Keuken uit 2016;
– Huismeester aanwezig elke ochtend;
– Heerlijk balkon;
– Uitzicht op het water;
– Niet-zelfbewoningsclausule zal worden opgenomen;
– Licht en ruim appartement op een zeer fraaie, uitstekend bereikbare locatie;
– Bouwjaar 1994;
– Recht van voortdurend Erfpacht, vooruitbetaald tot 2043;
– Gezonde Vereniging van Eigenaren;
– Oplevering in overleg;
– Notaris keuze aan koper, echter binnen de ring van Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

************
Experience a holiday feeling in your own home when you live on the Venetiëhof: close to the city, lots of space, views, lots of light, water and a quiet living. We offer you this renovated 3-room apartment of approx. 86 m2 in the unique circular Emerald Empire complex. This complex is the crowning glory of the KNSM island. The great thing is that the apartment is immediately ready for use. Equipped with a neat floor, modern kitchen from 2016, new bathroom and a new toilet from 2020. The house has been plastered and painted again in 2016 and has a built-in wardrobe in the bedroom that was installed in 2018. The definition of Turn key! The balcony has a lovely view of the water of the IJ. Parking space included. You will find a storage room in the basement.

Layout
Access to the complex is provided via the closed entrance (or parking garage) with mailboxes, doorbells and videophone installation. The elevator installation can be reached from there, but the property is also accessible via the stairs. Entrance on the first floor, through the hallway access to the two spacious bedrooms at the rear of the house including fitted wardrobe. There is a separate toilet in the hall. The modern, renovated bathroom has a fresh look and is equipped with a sink, walk-in shower and connection for a washing machine. The living room is at the quiet rear with a beautiful view over the IJ. The living room is spacious enough to create a seating area where you can relax with a good glass of wine and an exciting movie. The house has a modern open kitchen which is equipped with dishwasher, oven, 4-burner gas cooker, fridge and freezer. So get those cooking skills started! The house is finished with a beautiful, light wooden floor which gives a lot of flair to the house. Through the kitchen access to the balcony.

Features
– NEN 2580 measured approximately 86m2, measurement report present;
– Holiday feeling in your own home;
– Bathroom and toilet renovated in febuary 2020;
– Sunny balcony with view over the water
– Light and spacious apartment in a very beautiful, easily accessible location;
– Year of construction 1994;
– Leasehold payed untill 2043;
– There will be a clause that the owner never lived in the house;
– Healthy Owners Association;
– Parking garage under the complex (optional parking space for rent);
– Delivery in consultation;
– Notary choice of buyer, but within the Amsterdam ring road.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport