Westerdok 394 3

1013 BH

AMSTERDAM

700000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  700000,- k.k.

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  106 m2

 • Inhoud

  334 m3

 • Bouwjaar

  2008

Omschrijving

Op het moderne Westerdokseiland aan het Westerdok ligt dit goed ingedeelde, zonnige drie kamerappartement van ca. 106 m2 met balkon. Vanuit de woning heeft u een werkelijk prachtig uitzicht op het Westerdok. De woning ligt op de 3e verdieping van een modern complex met lift dat gebouwd is in 2008. In de onderbouw is een privé parkeerbox separaat te koop van ca 18 m2.

Indeling
Centrale entree met videofoon, lift en trappenhuis.
Derde verdieping: ruime hal met voldoende garderoberuimte, video installatie, meterkast en opstelplaats voor de technische installatie, separate toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. In de lange gang naar de woonkamer bevindt zich de riante badkamer met ligbad, aparte douche, een 2e zwevend toilet en een wastafelmeubel. Ook de kast voor opstelplaats wasmachine en droger en de walk in closet zijn via de gang te bereiken.
Beide slaapkamers hebben veel lichtinval door de zijramen en het Frans balkon.
De lichte woonkamer met open woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde en biedt prachtig uitzicht op het Westerdok. Het XXL raam in de woonkamer is een uniek feature van dit appartement. Ook vanaf het balkon kunt u heerlijk genieten van de bootjes die voorbij varen aan het Westerdok. De woonkeuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur en een losse koelkast.

Technische details
Het appartement is voorzien van een nette gietvloer met vloerverwarming, gestuukte wanden, Houten kozijnen met dubbele beglazing en een elektrische zonwerking aan de voorzijde. Warmte terug win installatie, mechanische ventilatie.

Omgeving en bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend: het appartement ligt op loopafstand van het Centraal Station en met de auto bent u via de S 101/102 of via de Piet Hein Tunnel zo de stad uit.
Vanaf het moderne Westerdokseiland is het slechts een paar minuten lopen naar de Haarlemmerstraat, de Noordermarkt en grachtengordel. In de directe omgeving zijn talloze leuke restaurants, café’s en koffiezaken. Ook de winkels in de Haarlemmerstraat zijn dichtbij, zoals Marqt, Albert Heijn en Stach.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen ca € 175,- per maand. Er is een reserve.

Bijzonderheden:
– NEN2580 meetrapport aanwezig;
– Woonoppervlakte ca 106 m2;
– Prachtig uitzicht over Bickerseiland;
– Balkon van ca 8 m2;
– Twee slaapkamers;
– Lift;
– Bouwjaar 2008;
– Privé parkeerbox separaat te koop in de onderbouw. Vraagprijs € 75.000,- k.k.
– De erfpacht is afgekocht t/m 15-11-2055. Algemene bepalingen 2000;
– Notaris: keuze aan koper, notaris gevestigd in Amsterdam
– Er is pas een overeenkomst tot stand gekomen als de koopakte door beide partijen is ondertekend.
– Oplevering in overleg

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: info@amsterdam-athome.nl

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport