Qualis Makelaar Amsterdam
Stille verkoop

Kennismaking
  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Exclusieve woningen via stille verkoop

De meest exclusieve woningen vind je niet op Funda. Er staat ook geen bord in de tuin. Deze woningen worden aangeboden via een stille verkoop zodat de privacy van de verkoper zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. Hierbij worden geïnteresseerden eerst gescreend en voorkomt u dat u kijkers binnenlaat zonder koopintentie.

Als verkoper beslist u zelf op welke websites uw woning wordt gepresenteerd en op welk tempo het verkooptraject vordert. Op deze manier blijft u zelf volledig in controle. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Een stille verkoop staat bij ons gelijk aan een discrete verkoop.

Qualis

Proactieve aanpak

Een stille verkoop verloopt het beste als uw makelaar een groot netwerk heeft en uw woning
onder de aandacht brengt bij potentiële kopers die zich oriënteren binnen het hoge segment.
Makelaarskantoor Amsterdam at Home biedt drie manieren om uw woning op een discrete manier te presenteren.

1. Verkopen in het topsegment met Qualis

Amsterdam at Home makelaars is aangesloten bij de exclusieve verkooporganisatie Qualis, waar 55 NVM makelaars zich verenigen in Nederland. Zo kunnen wij op een proactieve manier uw woning via een stille verkoop aanbieden aan zoekers in het exclusieve segment.

Qualis
1

2. Internationaal verkopen met Rightmove

Naast onze nationale verkoopstrategie bieden wij ook een internationale strategie. Zo werken wij onder andere nauw samen met Rightmove, het grootste online woningplatform in de UK met maandelijks 14 miljoen bezoekers. Via dit kanaal kan uw woning onder de aandacht worden gebracht bij buitenlandse zoekers zonder dat uw buren weten dat uw woning te koop staat.

Rightmove
2

3. Nationaal - NVM-makelaars

We kunnen kenbaar maken aan onze collega makelaars dat uw woning beschikbaar is. Zo bereikt u toch een groot aantal zoekers, zonder dat uw woning zichtbaar is voor het grote publiek.

NVM Makelaar
3

Mocht een stille verkoop niet het beoogde resultaat opleveren,
dan schakelt u eenvoudig over naar een reguliere aanpak.

Heeft u interesse om uw woning via
de stille verkoop aan te bieden?

Laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.