Verhuurmakelaar Amsterdam

Uw woning in Amsterdam verhuren?

Verhuurmakelaar met lokale kennis & expertise

Als u in Amsterdam een woning wilt verhuren, dan kan een verhuurmakelaar u hierbij helpen. Als verhuurmakelaar hebben we de lokale kennis en expertise om geschikte huurders te vinden en het verhuurproces efficiënt te begeleiden. Bij Amsterdam at Home Makelaars bent u aan het juiste adres om uw woning in Amsterdam te verhuren.

De 6 verschillen van onze proactieve aanpak

Allround makelaarskantoor

Als makelaar in Amsterdam bieden wij een unieke en proactieve aanpak voor de aan- of verkoop van een woning, maar ook voor het verhuren van een woning. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, uw huidige woning wilt verkopen of een woning wilt verhuren, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen. Onze all-round aanpak betekent dat we alle aspecten van het moderne makelen beheersen. Hierdoor kunnen we onze klanten een uitgebreid scala aan diensten aanbieden.

Heroverweeg de aankoop van uw droomhuis
1

Kennis van de markt

Als ervaren makelaar begrijpen wij hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de wet- en regelgeving met betrekking tot het verhuren van woningen. Het naleven van deze regels is niet alleen verplicht, maar kan ook helpen om problemen in de toekomst te voorkomen. Daarom houden wij deze regels nauwlettend in de gaten en kunnen wij verhuurders altijd voorzien van het beste advies.

Stap3_aankoop icoon
2

Internationale Expat strategie

Wij houden rekening met de toenemende stroom van expats en bieden naast een nationale strategie, ook een internationale strategie om uw woning aan een nog groter publiek te presenteren. Zo zijn wij aangesloten bij het grootste woningplatform van de UK, Rightmove. Met onze aanpak zullen wij het verhuurproces van uw woning versnellen.

stap 2 zoektocht in aankoopproces
3

Vaststellen van huurprijs

Wij hebben de kennis en expertise om de huidige marktprijzen in Amsterdam te kennen en kunnen u adviseren over de huurprijs die het beste past bij uw woning en uw specifieke situatie. We kijken naar verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en staat van de woning, en vergelijken dit met vergelijkbare woningen in de buurt. Zo komen we tot een realistische en marktconforme huurprijs.

bieden icoon binnen aankoopproces
4

Groot klantenbestand

Wij hebben een uitgebreid netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt in Amsterdam. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt de potentiële huurders voor uw woning te vinden. We hebben toegang tot verschillende kanalen en weten hoe we de huurders kunnen bereiken die het beste bij uw woning passen. Dit betekent dat we u als woningeigenaar veel tijd en moeite besparen, terwijl we ervoor zorgen dat uw woning snel verhuurd wordt.

5

Volledig ontzorgen

Wij begrijpen dat het verhuren van een woning veel tijd en energie kan kosten. Daarom nemen wij graag de administratieve taken op ons. Zo kunnen wij u onder andere helpen bij het aanmelden van uw woning, het organiseren van bezichtigingen en het vinden van betrouwbare huurders. Daarnaast stellen wij juridisch waterdichte contracten op om ervoor te zorgen dat uw belangen als verhuurder altijd worden beschermd. Dit kan helpen om toekomstige problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw huurders zich aan de gemaakte afspraken houden. Wij nemen het hele proces voor u uit handen.

6

Uw woning in Amsterdam verhuren?

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het verhuren van uw woning.

Neem contact met ons op

Onze Makelaars in Amsterdam

NIET ZEKER OF U UW WONING WILT VERHUREN?

Wij kunnen u helpen. U kunt een
gratis waardebepaling aanvragen
om te zien wat uw woning waard is.

Woningwaarde berekenen

DOWNLOAD UW KWARTAALRAPPORT

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Woningmarktcijfers downloaden

Kennismakingsgesprek inplannen?

Laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.