Woning kopen

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM: EEN PROACTIEVE AANPAK

Als aankoopmakelaar in Amsterdam zijn wij proactief, data-gedreven en persoonlijk. Dat zijn de kernwoorden van Amsterdam at Home.
Wij geloven dat een proactieve aanpak essentieel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw zoektocht naar een woning in Amsterdam.

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

De 5 verschillen van onze proactieve aanpak

1. Team van enthousiaste en ervaren medewerkers

Hierdoor hebben wij een persoonlijke benadering en korte lijnen. U kunt zeer snelle reacties verwachten.

Familiebedrijf
1

2. Wij beschikken over een eigen datamodel

Hierdoor weten wij als eerste wat er speelt op de markt en kunnen wij u het beste adviseren over de juiste waarde en een bieding die leidt tot een aankoop.

Woningmarkt
2

3. Wij zijn buurtspecialisten

Met jarenlange ervaring in uw favoriete buurt(en).

Buurtspecialist
3

4. Groot netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen

Wij onderhouden een zeer goede relatie met onze collega makelaars. Dit kan net het verschil maken tussen het huis voor u kunnen aankopen of niet.

Netwerk
4

5. No cure, no pay

U betaalt ons alleen indien wij uw droomhuis vinden.

Droomhuis
5

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam


Anouk Monnik is aankoopmakelaar in Amsterdam

Anouk Monnik

Anouk Monnik; geboren Amsterdammer, een echte vakvrouw en al 15 jaar actief in de makelaardij. Haar grootste passie: de klant blij maken! Geen moeite is te veel, waardoor ze over de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten aan zich heeft weten te binden, die steeds weer bij haar terug komen.

wouter is aankoopmakelaar in Amsterdam

Wouter Thöne

Enthousiaste makelaar met een grote passie voor zijn klanten. Geboren en getogen in Oud Zuid en woont daar nog steeds met veel plezier. “Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord voor de klant te zijn en in een mooie samenwerking het optimale resultaat bij de verkoop of aankoop van een woning te realiseren”.

shanna is aankoopmakelaar in Amsterdam

Shanna

Een echte aanpakker met een grote passie voor het vak. Na het afronden van haar Master Communicatiewetenschappen startte Shanna met veel enthousiasme aan een carrière in de Amsterdamse Makelaardij. Door haar sterke sociale vaardigheden verbindt zij de juiste woningen met de juiste mensen. ”Het persoonlijke contact, in allerlei leuke huizen binnen kijken en natuurlijk werken in de mooiste stad ter wereld maken dat je iedere dag met een glimlach aan het werk gaat”.

Danique is verkoopmakelaar in Amsterdam

Danique

9 jaar geleden verloor Danique haar hart aan de stad Amsterdam. Inmiddels kent ze elke buurt op haar duimpje en is ze na de marketingwereld de Amsterdamse Makelaardij in gerold. Zij ziet de klant als iemand voor wie ze oprechte interesse heeft, bij wie ze zich volledig betrokken voelt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst nemen of juist overdragen aan de nieuwe eigenaar. Haar werk is haar hobby en dat zult u merken.

Onze referenties

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van uw buurt!

Download kwartaalrapport

Recent aangekocht

Woning kopen in Amsterdam? Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!