Woning verkopen

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

VERKOOPMAKELAAR AMSTERDAM: EEN PROACTIEVE AANPAK

De kernwoorden van verkoopmakelaar Amsterdam at Home. Proactief, data-gedreven en persoonlijk. Wij houden rekening met de toenemende stroom van expats en bieden naast een nationale verkoopstrategie, ook een internationale strategie om uw woning aan een nog groter publiek te presenteren. Zo zijn wij aangesloten bij het grootste woningplatform van de UK, Rightmove, en werken wij nauw samen met exclusieve organisaties als Qualis. Met onze aanpak zullen wij het verkoopproces van uw woning

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

De 5 verschillen van onze proactieve aanpak

1. Internationaal verkopen met Rightmove

Wij hebben een nauwe samenwerking met Rightmove, het grootste online woningplatform in de UK met maandelijks 14 miljoen bezoekers.

Rightmove
1

2. Unieke inzichten dankzij ons eigen datamodel

Ons eigenontwikkelde datamodel biedt ons inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen bij u in de buurt.

Download kwartaalrapport

Woningmarkt
2

3. Groot bestand aan zoekers

Wij beschikken over een grote database van geïnteresseerden die wij automatisch per mail op de hoogte stellen van uw woning in Amsterdam, een dag voordat deze op Funda komt.

Zoekers
3

4. Een groot bereik met sociale media

Onze online marketing specialist ontwikkelt een doelgerichte campagne voor uw woning die gezien wordt door 5.000 tot 10.000 mensen precies in de doelgroep van uw woning in Amsterdam!

Social Media
4

5. Verkopen in het topsegment met Qualis

Wij zijn aangesloten bij de exclusieve verkooporganisatie Qualis waar wij krachten bundelen met 55 makelaars in het hogere segment. Zo bereikt uw woning in Amsterdam het grootste publiek binnen de doelgroep.

Meer over Qualis

Qualis
5

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam


Anouk Monnik is verkoopmakelaar in Amsterdam

Anouk Monnik

Anouk Monnik; geboren Amsterdammer, een echte vakvrouw en al 15 jaar actief in de makelaardij. Haar grootste passie: de klant blij maken! Geen moeite is te veel, waardoor ze over de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten aan zich heeft weten te binden, die steeds weer bij haar terug komen.

wouter Thöne is verkoopmakelaar in Amsterdam

Wouter Thöne

Enthousiaste makelaar met een grote passie voor zijn klanten. Geboren en getogen in Oud Zuid en woont daar nog steeds met veel plezier. “Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord voor de klant te zijn en in een mooie samenwerking het optimale resultaat bij de verkoop of aankoop van een woning te realiseren”.

Kaylee is verkoopmakelaar in Amsterdam

Kaylee

Niet alleen als handbalster speelt Kaylee op topniveau, ook in haar vak bij Amsterdam at Home is zij een echte ster. Vijf jaar geleden is zij begonnen op de binnendienst bij Amsterdam at Home en inmiddels is zij nu zelf als aan en verkopend makelaar aan het werk. Bij Kaylee staat de client altijd in het middelpunt, vertrouwen en ontzorgen staan bij haar hoog op het lijstje. Ze geniet van ieder verhaal en probeert de perfecte koper of woning vliegensvlug te vinden.

Danique is verkoopmakelaar in Amsterdam

Danique

9 jaar geleden verloor Danique haar hart aan de stad Amsterdam. Inmiddels kent ze elke buurt op haar duimpje en is ze na de marketingwereld de Amsterdamse Makelaardij in gerold. Zij ziet de klant als iemand voor wie ze oprechte interesse heeft, bij wie ze zich volledig betrokken voelt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst nemen of juist overdragen aan de nieuwe eigenaar. Haar werk is haar hobby en dat zult u merken.

Onze referenties

Niet zeker of u uw
woning wilt verkopen?

Wij kunnen u helpen. U kunt een
gratis waardebepaling aanvragen
om te zien wat uw woning waard is.

Vraag waardebepaling aan

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Download kwartaalrapport

Recent verkocht

Van plan om uw huis te verkopen? Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!