Amsterdam at Home makelaars

Blog

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Ontwikkelingen binnen de Amsterdamse huizenmarkt.

Met deze blog willen wij je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de Amsterdamse huizenmarkt en delen wij graag andere informatie. Zo delen wij bijvoorbeeld kwartaalrapporten die de laatste ontwikkelingen tonen. De cijfers die hiervoor worden gebruikt komen voort uit ons eigen ontwikkelde data model.

  • Filter op:

  • Sorteer op:

Datum: 6 januari 2023 Wouter Thöne

In hoeverre heeft de huidige rentestand invloed op de Amsterdamse huizenmarkt?

In hoeverre heeft de huidige rentestand invloed op de Amsterdamse huizenmarkt? De Amsterdamse woningmarkt staat momenteel voor verschillende uitdagingen. De afgelopen jaren heeft de prijs van een huis in Amsterdam flink in de lift gezeten. Eigenaren van een huis...

Lees meer
Datum: 26 juli 2022 Wouter Thöne

Verwachting van de Amsterdamse huizenmarkt

Een onzekere periode voor vrijwel alle markten en sectoren, ook de huizenmarkt blijft niet ongedeerd. Een tijd lang hoorden we niets anders dan oneindig stijgende huizenprijzen. Dát lijkt momenteel een halt toe geroepen te worden. Hoe we op dit punt zijn gekomen en hoe het er momenteel voor staat leest u in onze blog.

Lees meer
Datum: 30 mei 2022 Wouter Thöne

Amsterdam Noord door de ogen van een makelaar

Amsterdam Noord. Je hebt er alles. Van een variërend aanbod in restaurants, het NDSM terrein dat regelmatig fungeert als festivalterrein, de A’dam toren of een biologische markt op het buikslotermeerplein. “Hier zegt men nog goedemorgen tegen elkaar. Dat zie je in andere buurten in Amsterdam niet vaak meer.” De perfecte mix van jong en oud, ras Amsterdammer en expat en een mooie mix van verschillende culturen.

Lees meer