Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Watergraafsmeer

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Watergraafsmeer

Vraag woningmarktcijfers aan van Watergraafsmeer

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Watergraafsmeer?

U wilt een makelaar die Amsterdam Watergraafsmeer niet alleen door en door kent, maar ook prestaties neerzet. Danique is uw makelaar in Amsterdam Watergraafsmeer. Zij verloor 10 jaar geleden haar hart aan Amsterdam en kent Watergraafsmeer op haar duimpje. Deze wijk heeft het allemaal. Woningen oud en nieuw, van klein en groot. Een uitstekende mix van appartementen, gezinswoningen en overige luxe woningen. En ieder huis heeft een eigen verhaal. Danique wil deze verhalen met plezier vertellen. Met haar unieke werkwijze zet zij aan- en verkoop prestaties neer. Haar werk is haar hobby en daar gaat zij helemaal voor!

Weten waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam Watergraafsmeer is?

De aanpak van Amsterdam Watergraafsmeer makelaar Danique sluit helemaal aan op de werkwijze van Amsterdam At Home Makelaars. Zij staan voor een proactieve, maar persoonlijke aanpak. Danique heeft oprechte interesse in haar klant. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach hun nieuwe sleutels ontvangen of de sleutel overdragen aan de nieuwe bewoners. Samen met haar collega’s houdt zij de lijntjes kort, zodat er snel geschakeld kan worden. Dankzij het eigen datamodel van Amsterdam at Home, kan Danique u een uniek inzicht geven betreft de woningprijzen in Watergraafsmeer. Zij adviseert u over de beste prijs om het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Bent u bekend met de Brexit strategie? Dit is een strategie die wij hanteren speciaal gericht op expats. De toestroom van expats neemt namelijk flink toe. Wij zien dit als een nieuwe kans. Door de juiste digitale kanalen in de juiste fase van het verkoopproces in te zetten, komt uw woning ook onder de aandacht bij expats. Bovendien kan ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen het verschil maken bij het aan-/ verkopen van uw woning.

De verschillende kanalen waarmee Amsterdam at Home uw woning onder de aandacht brengt

Wij doen er alles aan om uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Zo werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Dankzij ons eerder genoemde eigen datamodel, hebben wij inzicht in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van binnen Amsterdam Watergraafsmeer. Wij kunnen geïnteresseerden via de mail als eerste op de hoogte brengen van uw woning in Amsterdam. Zélfs nog voordat de woning op Funda gepubliceerd wordt.

Indien de interesse in uw woning dan nog niet voldoende is, kunnen wij social media campagnes inzetten. Komt hier niet het gewenste resultaat uit? Dan maken wij ook nog gebruik van Qualis. Een exclusieve verkooporganisatie. Hier zijn maar liefst 55 makelaars van het hogere segment bij aangesloten!

Over Watergraafsmeer

We zeiden het net al: de buurt Watergraafsmeer heeft het allemaal! Grenzend aan het diverse Amsterdam Oost, valt er in deze buurt ook genoeg te beleven. Er loopt een OV-verbinding door het stadsdeel waardoor je snel van A naar B kunt, er is veel groen, er zijn mooie parken en kindvriendelijke buurten. Maar ook veel sportvoorzieningen, waaronder de beroemde Jaap Edenbaan. Oftewel alles wat je in een wijk nodig hebt!

Recente transacties in Watergraafsmeer