Woningwaarde berekenen

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte woningwaarde van uw woning
  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Een online berekening van de woningwaarde van uw huis in Amsterdam is een goede indicatie, maar is niet de exacte woningwaarde. Bij het gratis berekenen van de woningwaarde wordt alle beschikbare data van de woningmarkt gebruikt. Ontvang de geschatte woningwaarde van uw huis binnen 5 minuten door de bovenstaande gegevens in te vullen.


Welke gegevens heb ik nodig om mijn woningwaarde te berekenen?

Veel meer dan enkele kengetallen van uw huis en de desbetreffende postcode en plaats zijn niet nodig. Door vergelijkbare woningen, die u middels afbeeldingen selecteert, te combineren met werkelijke data van verkopen in uw buurt kunnen wij een schatting geven van de waarde van uw woning. Het is geen exacte woningwaarde maar een goede indicatie van wat uw huis momenteel oplevert wanneer u het zou verkopen. En dat in nog geen 5 minuten!

Exacte woningwaarde

Wil je meer weten dan een geschatte woningwaarde of indicatie? Kom in contact met een van onze makelaars en laat de exacte woningwaarde van uw huis in berekenen middels een woningtaxatie.


Plan gratis kennismakingsgesprek
Amsterdam at Home makelaars

Woningmarkt Amsterdam

Benieuwd naar de woningmarktcijfers voor uw buurt? De woningmarkt in Amsterdam heeft veel groei, wijzigingen omtrent wet- en regelgeving en ontwikkelingen doorgemaakt. Als specialist op het gebied van data beschikken iwj over de exacte cijfers uit de makrt. Wij produceren als makelaars in Amsterdam onze eigen datarapportages van de woningmarkt in Amsterdam. Wil jij een kwartaalrapport van uw buurt ontvangen?


Woningmarktcijfers voor mijn buurt downloaden

Woning verkopen Amsterdam?

De kernwoorden van verkoopmakelaar Amsterdam at Home Makelaars: proactief, data-gedreven en persoonlijk. Wij houden rekening met de toenemende stroom van expats en bieden naast een nationale verkoopstrategie, ook een internationale strategie om uw woning aan een nog groter publiek te presenteren. Zo zijn wij aangesloten bij het grootste woningplatform van de UK, Rightmove, en werken wij nauw samen met exclusieve organisaties als Qualis.


Amsterdam at Home makelaars
Aankoopmakelaars Amsterdam

Woning aankopen in Amsterdam

Ook als verkoopmakelaar is Amsterdam at Home actief. Met een proactieve aanpak zijn wij uw gids tijdens aankoopproces van uw nieuwe woning! Wij zijn data-gedreven en hanteren altijd een persoonlijke benadering. Onze aankoopmakelaars hebben hun eigen specialisme per buurt. Zo differentiëren wij onszelf in de woningmarkt en zorgen wij ervoor dat het aankopen van een woning soepel verloopt. Ons grote netwerk van taxateurs, makelaars en bouwkundigen zorgt er voor dat wij eerder dan anderen horen wanneer uw potentiële droomhuis te koop wordt aangeboden.


Gemiddelde klanten
beoordeling

Onze klanten hebben de dienstverlening
van Amsterdam at Home beoordeeld
met een 9,8!

Bekijk wat klanten zeggen

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van uw buurt!

Download kwartaalrapport

Vragen over de woningwaarde, het verkopen van uw huis of de woningmarkt in Amsterdam?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.