Woningwaarde berekenen

Weet binnen 3 minuten hoeveel jouw huis waard is!
  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wilt u de waarde van uw woning berekenen? Dat kan gemakkelijk via onze tool. Als datagedreven makelaar hebben wij de meest recente cijfers tot onze beschikking. Op basis hiervan geven wij de beste indicatie die u online kunt vinden van de huidige waarde van uw huis.Op basis waarvan berekent onze tool
de woningwaarde van mijn huis?

Door alle data van de meest recent verkochte huizen in uw regio te combineren met kengetallen die u aanlevert berekent onze tool de woningwaarde van uw huis. Door gebruik te maken van afbeeldingen kunt u vergelijkbare woningen selecteren. Door data en afbeeldingen te combineren geven wij u de geschatte waarde van uw woning. En dat in nog geen 3 minuten. Wat u nodig heeft zijn de totale vierkante meters (oppervlakte) van uw huis uw postcode.

Liever de exacte waarde van uw woning?

Ook daar kunnen wij u bij helpen. Binnen ons netwerk bevinden zich een aantal zeer goede taxateurs. Wij brengen u graag in contact om uw woning te laten taxeren.


Plan gratis kennismakingsgesprek
Amsterdam at Home makelaars

Woningmarkt Amsterdam

Alle cijfers van de woningmarkt van uw buurt overzichtelijk in één rapport ontvangen? Met onze rapporten bieden wij een uniek inzicht in de Amsterdamse woningmarkt. Selecteer uw buurt en ontvang onze dagrapportages. Hierin vindt u de huidige én historische prijs per vierkante meter, gemiddelde woningwaarde, doorlooptijd en nog veel meer!


Woningmarktcijfers voor mijn buurt downloaden

Uw woning in Amsterdam verkopen?

Bent u na het invullen van de woningwaarde check overtuigd van het feit dat u uw huis in Amsterdam wilt verkopen? Daar kunnen wij u zeker bij helpen. Als makelaar zijn wij proactief, datagedreven en hebben een persoonlijke aanpak. Iedere makelaar heeft zijn of haar eigen buurt specialisme en bieden wij u een internationale en nationale verkoopstrategie. Zo zijn wij aangesloten bij Rightmove, hét grootste woningplatform van de UK en werken wij samen met Qualis. Ook is onze webstie vertaald in twee wereldtalen om bezoekers van alle gemakken te voorzien. Meer gedetailleerde informatie over hoe wij een zo groot mogelijke doelgroep bereiken vindt u hier


De makelaars in Amsterdam die uw woningwaarde berekenen
Aankoopmakelaars Amsterdam

Woning aankopen in Amsterdam

Ook als verkoopmakelaar is Amsterdam at Home actief. Met een proactieve aanpak zijn wij uw gids tijdens aankoopproces van uw nieuwe woning! Wij zijn data-gedreven en hanteren altijd een persoonlijke benadering. Onze aankoopmakelaars hebben hun eigen specialisme per buurt. Zo differentiëren wij onszelf in de woningmarkt en zorgen wij ervoor dat het aankopen van een woning soepel verloopt. Ons grote netwerk van taxateurs, makelaars en bouwkundigen zorgt er voor dat wij eerder dan anderen horen wanneer uw potentiële droomhuis te koop wordt aangeboden.


Gemiddelde klanten
beoordeling

Onze klanten hebben de dienstverlening
van Amsterdam at Home beoordeeld
met een 9,8!

Bekijk wat klanten zeggen

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van uw buurt!

Download kwartaalrapport

Vragen over de woningwaarde, het verkopen van uw huis of de woningmarkt in Amsterdam?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.