Buurt in beeld

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam?

 • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in Amsterdam? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Elke makelaar in Amsterdam is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Amsterdam als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Amsterdam. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Makelaars in Amsterdam met een proactieve aanpak

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Amsterdam? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in Amsterdam volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Amsterdam

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport