Over ons

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Kiezen van de juiste makelaar

Een woning kopen of verkopen is een spannend proces en daarom is een vertrouwd gevoel bij uw makelaar zeer belangrijk.
Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste makelaar een lastige keuze is en daarom leggen wij u graag uit wat de kenmerken zijn van onze proactieve aanpak.

De 5 verschillen van onze proactieve aanpak

Maak kennis met ons team

Tot slot moet het gevoel kloppen, zeker binnen de huidige Amsterdamse woningmarkt. Maak daarom kennis met ons team!

Anouk

Anouk Monnik

Anouk Monnik; geboren Amsterdammer, een echte vakvrouw en al 15 jaar actief in de makelaardij. Haar grootste passie: de klant blij maken! Geen moeite is te veel, waardoor ze over de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten aan zich heeft weten te binden, die steeds weer bij haar terug komen.

wouter

Wouter Thöne

Enthousiaste makelaar met een grote passie voor zijn klanten. Geboren en getogen in Oud Zuid en woont daar nog steeds met veel plezier. “Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord voor de klant te zijn en in een mooie samenwerking het optimale resultaat bij de verkoop of aankoop van een woning te realiseren”.

shanna

Shanna

Een echte aanpakker met een grote passie voor het vak. Na het afronden van haar Master Communicatiewetenschappen startte Shanna met veel enthousiasme aan een carrière in de Amsterdamse Makelaardij. Door haar sterke sociale vaardigheden verbindt zij de juiste woningen met de juiste mensen. ”Het persoonlijke contact, in allerlei leuke huizen binnen kijken en natuurlijk werken in de mooiste stad ter wereld maken dat je iedere dag met een glimlach aan het werk gaat”.

Danique

Danique

9 jaar geleden verloor Danique haar hart aan de stad Amsterdam. Inmiddels kent ze elke buurt op haar duimpje en is ze na de marketingwereld de Amsterdamse Makelaardij in gerold. Zij ziet de klant als iemand voor wie ze oprechte interesse heeft, bij wie ze zich volledig betrokken voelt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst nemen of juist overdragen aan de nieuwe eigenaar. Haar werk is haar hobby en dat zult u merken.

Kaylee

Kaylee

Niet alleen als handbalster speelt Kaylee op topniveau ook in haar vak bij Amsterdam at Home is Kaylee een echte ster. Zij is het hart van de binnendienst, van onschatbare waarde voor de klanten en voor de makelaars. Met een geweldige kennis van alle dossiers en alle klanten is zij in staat om razendsnel iedereen van de juiste antwoorden te voorzien. Kaylee ontgaat niets en is minstens zo belangrijk voor onze mooie klanten waardering als de betreffende makelaar die het huis heeft aan of verkocht!

Elsemieke

Elsemieke

Elsemieke vormt samen met Kaylee het hart van de binnendienst en is daardoor het visitekaartje van het bedrijf. Hier begint veelal het contact met de klant die zich bij ons koning moet kunnen voelen. Met veel enthousiasme werkt zij samen met de makelaars om er voor te zorgen dat de klanten op het einde van hun reis met een zeer tevreden gevoel terug kunnen kijken op de samenwerking met Amsterdam at Home. Elsemieke houdt van haar vak en van onze klanten!

Onze referenties