Over ons

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo


Kiezen van de juiste makelaar

Een woning kopen of verkopen is een spannend proces en daarom is een vertrouwd gevoel bij uw makelaar zeer belangrijk.
Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste makelaar een lastige keuze is en daarom leggen wij u graag uit wat de kenmerken zijn van onze proactieve aanpak.

De 5 verschillen van onze proactieve aanpak

Maak kennis met ons team

Tot slot moet het gevoel kloppen, zeker binnen de huidige Amsterdamse woningmarkt. Maak daarom kennis met ons team!

Anouk

Anouk Monnik

Register makelaar / Directeur

anouk@amsterdam-athome.nl

Anouk Monnik; geboren Amsterdammer, een echte vakvrouw en al 15 jaar actief in de makelaardij. Haar grootste passie: de klant blij maken! Geen moeite is te veel, waardoor ze over de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten aan zich heeft weten te binden, die steeds weer bij haar terug komen.

wouter

Wouter Thöne

Directeur

wouter@amsterdam-athome.nl

Enthousiaste makelaar met een grote passie voor zijn klanten. Geboren en getogen in Oud Zuid en woont daar nog steeds met veel plezier. “Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord voor de klant te zijn en in een mooie samenwerking het optimale resultaat bij de verkoop of aankoop van een woning te realiseren”.

Danique

Danique Helmer

Kandidaat Makelaar / partner

danique@amsterdam-athome.nl

10 jaar geleden verloor Danique haar hart aan de stad Amsterdam. Inmiddels kent ze elke buurt op haar duimpje en is ze na de marketingwereld de Amsterdamse Makelaardij in gerold. Zij ziet de klant als iemand voor wie ze oprechte interesse heeft, bij wie ze zich volledig betrokken voelt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst nemen of juist overdragen aan de nieuwe eigenaar. Haar werk als makelaar is haar hobby en dat zult u merken.

Kaylee

Kaylee Römer

Vastgoedadviseur / partner

kaylee@amsterdam-athome.nl

Niet alleen als handbalster speelt Kaylee op topniveau, ook in haar vak bij Amsterdam at Home is zij een echte ster. Vijf jaar geleden is zij begonnen op de binnendienst bij Amsterdam at Home en inmiddels is zij nu zelf als aan en verkopend makelaar aan het werk. Bij Kaylee staat de client altijd in het middelpunt, vertrouwen en ontzorgen staan bij haar hoog op het lijstje. Ze geniet van ieder verhaal en probeert de perfecte koper of woning vliegensvlug te vinden.

Ruby

Ruby van der Sluis

Vastgoedadviseur

ruby@amsterdam-athome.nl

Als rasechte Amsterdamse is Ruby recht door zee en zit zij boordevol energie. Door op te groeien in een diverse stad als Amsterdam, heeft Ruby veel mensenkennis op kunnen doen. Met een stralende glimlach begeleid zij al haar klanten van A tot Z door het gehele aan en/of verkoopproces. Ruby is een echt mensen-mens en doordat zij goed kan luisteren, en uw wensen goed aanvoelt is zij in staat om elke klant het traject te geven dat hij of zij verdient. Ruby werkt professioneel en uiterst zorgvuldig. Ze is begonnen op de binnendienst bij Amsterdam at Home, maar opereert nu als makelaar.

Sarah

Sarah Teijsen

Commercieel medewerkster

sarah@amsterdam-athome.nl

Sarah is vanuit haar opleiding Hotel- en Eventmanagement terecht gekomen bij Amsterdam at Home. Samen met Elsemieke vormt zij met veel enthousiasme en plezier de binnendienst. Klantcontact is dan ook een grote passie van Sarah, zij staat altijd klaar voor de klant! Geduldig gaat zij te werk, en zij is vastberaden om de klant tevreden te stellen!

Elsemieke

Elsemieke Lauw

Commercieel medewerkster

elsemieke@amsterdam-athome.nl

Elsemieke vormt samen met Sarah het hart van de binnendienst en is daardoor het visitekaartje van het bedrijf. Hier begint veelal het contact met de klant die zich bij ons koning moet kunnen voelen. Met veel enthousiasme werkt zij samen met de makelaars om er voor te zorgen dat de klanten op het einde van hun reis met een zeer tevreden gevoel terug kunnen kijken op de samenwerking met Amsterdam at Home. Elsemieke houdt van haar vak en van onze klanten.

Onze referenties