Verkoopmakelaar Amsterdam

Woning verkopen in Amsterdam?

De kernwoorden van verkoopmakelaar Amsterdam at Home. Proactief, data-gedreven en persoonlijk. Wij houden rekening met de toenemende stroom van expats en bieden naast een nationale verkoopstrategie, ook een internationale strategie om uw woning aan een nog groter publiek te presenteren. Zo zijn wij aangesloten bij het grootste woningplatform van de UK, Rightmove, en werken wij nauw samen met exclusieve organisaties als Qualis. Met onze aanpak zullen wij het verkoopproces van uw woning.

Verkoopmakelaar inschakelen

Verkopen met een proactieve aanpak!

Amsterdam at Home heeft als verkoopmakelaar in Amsterdam een proactieve aanpak om de woningmarkt te betreden. Deze proactieve aanpak bestaat uit 5 onderdelen die samen de strategie vormen als vooroplopende makelaars. Hieronder beschrijven we de 5 onderdelen van onze verkoopstrategie waardoor we de kans vergroten om uw woning succesvol te verkopen binnen de woningmarkt van Amsterdam. Benieuwd naar het gehele verkoopproces? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of schakel direct een verkoopmakelaar in.

Uitwerken van online strategie door onze verkoopmakelaars in Amsterdam

Online waardebepaling van uw huis
Wat is mijn huis waard?

Recent verkocht


Aanpak verkoopmakelaar Amsterdam at Home in 5 stappen

Internationale Expat verkoopstrategie

Als verkoopmakelaar in Amsterdam proberen wij uw huis bij een zo groot mogelijke doelgroep aan te bieden. Wij hebben een nauwe samenwerking met Rightmove, het grootste online woningplatform in de UK met maandelijks 14 miljoen bezoekers. Ook is onze website vertaald in het Spaans en Engels om bezoekers van alle gemakken te voorzien.

stap 2 zoektocht in aankoopproces
1

Een verkoopmakelaar met unieke inzichten

Ons zelfontwikkelde datamodel biedt ons inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen bij u in de buurt. Liever een op maat gemaakt online waardebepaling? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Download kwartaalrapport
rapport aankoopmakelaar
2

Groot bestand aan zoekers

Uw huis verkopen in Amsterdam? Wij beschikken over een grote database vol met geïnteresseerden die wij automatisch per mail op de hoogte stellen van uw woning. Dit gebeurt nog vòòr dat deze op Funda komt! Wij doen er alles aan om maximal resultaat met uw huis te behalen.

verhuizen icoon binnen aankoopproces
3

Een online verkoopstrategie

Door gebruik te maken van verschillende kanalen promoten wij uw huis onder relevante doelgroepen. Onze online marketing specialist ontwikkelt een doelgerichte campagne voor uw woning die gezien wordt door 5.000 tot 10.000 mensen precies in de doelgroep van uw woning in Amsterdam!

social bereik verkoopcampagne
4

Verkopen in het topsegment met Qualis

Als verkoopmakelaar in Amsterdam zijn wij aangesloten bij de exclusieve organisatie Qualis waar wij krachten bundelen met 55 makelaars in het hogere segment. Zo bereikt uw woning in Amsterdam het grootste publiek binnen de doelgroep.

Meer over Qualis
5

Maak kennis met onze verkoopmakelaars in Amsterdam

Onze referenties

Van plan om uw huis te verkopen? Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!