Klanten vertellen

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze referenties

Wie kunnen er beter vertellen over de ervaringen van onze dienstverlening dan onze klanten? Amsterdam at Home makelaars heeft inmiddels al meer dan 500 klanten begeleid bij het aan- of verkopen van een woning. Wij zijn dan ook erg trots op onze klantenbeoordelingsscore van een 9.8. Lees hier meer over in onze referenties.

Marvin van Dongen

Score: 10

Wouter, Anouk en hun team hebben mij bijgestaan in zowel de verkoop van twee woningen als in de aankoop van een nieuwe woning, in het centrum van Amsterdam. In een tijd waarin de woningmarkt behoorlijk gespannen was.

Ze hebben werkelijk alles van A tot Z uit handen genomen, absoluut topwerk geleverd, en mij geholpen in de aanschaf van het droomhuis van mij en mijn kinderen. Deze mensen doen niet alleen hun werk, ze maken het persoonlijk. Ze kijken naar de mens en zorgen ervoor dat je je geluk vindt. Ze zijn kritisch, ze verstaan hun vak, en gaan een stap verder. Je hebt makelaars, en je hebt Amsterdam At Home. Als je van Amsterdam houdt, kies je voor dit geweldige team.

Shannah & Glenn

Score: 10

Ontzettend fijne ervaring gehad met At Home Makelaars. Bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft Danique ons heel goed geholpen bij het plaatsen van een bod door veel informatie over het huis en de buurt te delen. Tegenwoordig is het zo moeilijk om tussen de huizengekte te komen, maar wij hebben binnen 3 maanden ons nieuwe droomhuis gevonden. Dat hadden we echt niet verwacht in deze tijd. Via een contact van Danique hebben we ook de taxatie uitgevoerd, de service en het meedenken was echt oneindig. Kortom: wij raden At Home van harte aan. Toppers!

Marta & Sam

Score: 9,8

We were really happy with the help we received from Shanna, her professional approach, great knowledge of English language and understanding of other culture. Sometimes it felt like she was really busy and we did not receive enough attention but at the end, we have purchase beautiful house within the time frame that Shanna promised to us. She always made sure that she saw the house we liked with at least one of us and she gave us very good feedback on the asking price and the technical state of all the properties we wanted to bid on, she would not let us overbid too much. This was our first purchase and she made it almost stress-free, which is not that easy in the current market in Amsterdam. She has great knowledge of the real estate business and great enthusiasm. We couldn’t have done it without her. Next to that, she also made sure that we got all the house and permits sorted afterwards, so I would definitely highly recommend her. The office is small but very open and helpful, we were really happy with the notary office recommendation and evaluation specialist, also recommended by Amsterdam at Home.

Milo Weijers

Score: 10

Danique heeft me super geholpen bij het vinden van een nieuw appartement in Amsterdam. Er zat tijdsdruk achter mijn verzoek en een snel en soepele communicatie was hierdoor een pre, dit is honderd procent nagekomen. Tijdens de bezichtigingen werden er kritische vragen gesteld en na iedere bezichtiging werden de vervolgstappen helder doorgenomen en ze kwam alle afspraken na. Er werd zelfs tot in de avonduren doorgewerkt om het uiteindelijke appartement te kunnen bemachtigen, een topper! Ik raad Amsterdam at Home makelaars en in het speciaal Danique zeker aan mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe plek in Amsterdam.

Julian Forshaw

Score: 10

Vanaf het eerste contact met Amsterdam at home makelaars voelde ik dat zij het bedrijf om mijn appartement te verkopen waren. De inzet van Shanna Kroon was professioneel en vriendelijk en haar advies was nuchter en ‘to the point’. Alles was snel geregeld en zonder onnodig gedoe en eens online het appartement zag er heel goed uit. Knap werk. Het appartement is dan ook vlug verkocht. Ik heb in mijn leven met meerdere makelaars te maken gehad en Amsterdam at home zijn echte diamanten.

Tom Adolfsen

Score: 10

Danique Helmer heeft mij goed geholpen met de zoektocht naar een woning en het begeleiden van het koopproces, goed advies gegeven, was snel bereikbaar, was erg professioneel, en had veel kennis. Echt een aanrader.

Peter Sluijter

Score: 10

Je voelt dat de verkoop van je huis in vertrouwde handen is. Ze maken meer dan waar wat ze beloven. Je krijgt bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord.

Martin Bezemer

Score: 10

Ik belde om advies te vragen over een vastgoed kwestie. Dhr Thöne vertelde mij op een integere en prettige wijze over de markt en analyseerde mijn probleem feilloos. De informatie die Dhr Thöne verstrekte was realistisch, deskundig en betrouwbaar.

J. Hu

Score: 9,8

Fijn kantoor! Wouter is een enthousiaste en ervaren makelaar met goede adviezen. Komt op de juiste momenten in actie en is erg betrokken tijdens het proces. Daarnaast (bijna dagelijks) enorm fijn geholpen door Kaylee: super snelle reacties, fijne adviezen en heldere communicatie. Top!

Julia

Score: 10

Ontzettend prettig en welkom gevoel tijdens de intake. Vanaf dat moment was het altijd snel schakelen met de makelaars. Altijd up to date met het huizenaanbod. En ontzettend behulpzaam bij het plannen van bezichtingen en het meegaan naar de locaties. Weten echt de fijne kneepjes van het vak. Professioneel, enthousiast en behulpzaam. Shanna heeft voor mij het alles van A tot Z en tot in detail kunnen regelen! Eeuwig dank!

Jaap Graber

Score: 8,8

Zeer goede ervaring met Shanna Kroon, ze was eerst de verkopende makelaar van het huis wat we gekocht hebben en daarna heeft ze ons huis verkocht, dus we hebben haar op 2 manieren meegemaakt, ze heeft ons in beide trajecten precies goed aangevoeld en begeleid, en er voor gezorgd dat alles soepel, precies en professioneel verlopen is: wij vonden het leuk om de twee spannende trajecten met haar te doen

Nick D.

Score: 10

Zeer fijne ervaring met verkoopmakelaar Danique. Ze is professioneel en persoonlijk en het was prettig om met haar samen te werken. Danique heeft altijd snel geschakeld wanneer dat nodig was en was altijd goed te bereiken. Mooi resultaat!

Josien Herder

Score: 9.9

Erg prettig. Het overleg was goed, afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. De kennis om in te schatten hoe het huis verkocht kon worden was zeer adequaat. Ook tijdens het bieden werd er kundig advies gegeven. Ook de foto’s, verzorgd door Amsterdam at Home waren heel smaakvol.

Marianne

Score: 10

Fijn dat we op zo’n persoonlijke, geduldige en deskundige manier werd begeleid. Juist in deze overspannen markt is dat weldadig en bemoedigend. We vonden het een heel leerzaam en leuk proces en hebben van het begin af aan het vertrouwen gehad dat het zou gaan lukken.

Madara Petersone

Score: 10

Amsterdam at Home Makelaars and Anouk helped me to find the dream house my 3 months old daughter and dog in less than a month, and for the price that was even slightly below my budget! At first i thought i can find a house myself, but during the process i realized that without Anouk’s and her team’s help it wouldnt work. The cooperation was amazing, they were so friendly, flexible, helping with many other things even beyond their services… and with any other selling agent i spoke they all knew Anouk and valued her very highly, Anouk has very good network and connections. At Home Makelaars even recommended me reconstruction company which I chose and had the best offer! My friend was searching for a house the same time like me and i could see that the support she got from her makelaar was like a night and day comparing with Anouk and her team. Highly recommended!

William van den Hoorn

Score: 9,7

Fijn contact gehad met de makelaar (Danique). Prettige kennismaking, goede kennis van de markt en omgeving, kwam afspraken na. Laagdrempelig contact mogelijk en hield alles goed in de gaten.

Floris

Score: 10

Voor het vinden van mijn eerste koopwoning heeft Amsterdam at Home mij boven elke verwachting erg goed geholpen. Als toenmalig leek op dit vlak, de terminologie, papierwerk, het zoeken en bezichtigen van woningen, was voor mij het enthousiasme en persoonlijke begeleiding zeer waardevol. Alles verliep soepel. Scherpe onderhandelingen voor een goede prijs en ook interesse en ondersteuning bij vragen zelfs NA de sleuteloverdracht 🙂 Bedankt Wouter en Anouk!

Lees meer reviews