Beleggingspand verkopen

Uw beleggings- of ongesplitste pand in Amsterdam verkopen?

Ervaring met het verkopen van beleggingspanden

Als ervaren makelaar in Amsterdam begrijpen wij dat het verkopen van uw bijzondere pand een emotionele aangelegenheid is. Bovendien is de verkoop van een beleggings- of ongesplitst pand vaak ook een ingewikkeld proces. Het is van groot belang om te werken met een makelaar die de markt goed kent en ervaring heeft met het verkopen van beleggingspanden.

Amsterdam at Home Makelaars is een familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Uw belang staat immers boven alles. Wij onderscheiden ons van de traditionele makelaar door uw huis en u als klant de persoonlijke aandacht te geven die het verdient. Wij ontzorgen u en zullen uw belangen altijd vooropstellen.

Ontdek de 5 verschillen van onze proactieve aanpak

Verkopen zonder financieringsvoorbehoud

Bij de verkoop van uw pand is snelheid vaak van cruciaal belang. Een van de factoren die de verkoop kan vertragen, is het financieringsvoorbehoud van de potentiële koper. Wij oriënteren ons voor de verkoop in eerste instantie op professionele partijen die geen financieringsvoorbehoud zullen maken zodat de verkoop en afwikkeling snel en soepel zal verlopen.

Heroverweeg de aankoop van uw droomhuis
1

Opknappen is niet nodig, dit doet de koper

Bent u van plan om uw pand te verkopen, maar ziet u op tegen het opknappen van uw eigendom? Wij bieden de mogelijkheid om uw pand te verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opknappen of opruimen ervan. Wij werken samen met kopers die bereid zijn om het pand in de huidige staat te kopen, en die zelf de benodigde opknapwerkzaamheden willen uitvoeren. Bovendien biedt het u de mogelijkheid om snel uw pand te verkopen.

Stap3_aankoop icoon
2

Makelaar met unieke inzichten

Bij de verkoop van uw beleggingspand is het van groot belang om de juiste prijs te bepalen. Dit kan een lastige klus zijn, vooral als u niet over de juiste ervaring en inzicht in de cijfers beschikt. Ons team van makelaars beschikt over uitgebreide ervaring en inzicht in de vastgoedmarkt. Ons eigenontwikkelde datamodel biedt ons inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen bij u in de buurt. Liever een op maat gemaakte online waardebepaling? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

data rapport qualis makelaar
3

Jarenlange ervaring

Overweegt u om uw beleggings- of ongesplitste pand te verkopen? Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing is en dat u waarschijnlijk veel vragen heeft. Ons team van professionele makelaars in Amsterdam heeft jarenlange ervaring. Wij begrijpen de specifieke behoeften van beleggers en weten hoe we de juiste kopers kunnen bereiken om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Daarnaast kunnen we u voorzien van deskundig advies bij elke stap van het verkoopproces.

4

Groot klantenbestand

Als u op zoek bent naar de juiste kopers voor uw beleggings- of ongesplitste pand, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid klantenbestand van potentiële kopers en beleggers die snel kunnen schakelen en met voldoende financiële middelen. We kunnen deze kopers voor uw pand benaderen, zelfs voordat het op de markt komt, om zo de perfecte match te maken tussen u en een potentiële koper.

5

Uw beleggings- of ongesplitste pand in Amsterdam verkopen?

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het verkopen van uw pand.

Neem contact met ons op

Onze Makelaars in Amsterdam

Onze referenties

WETEN WAT UW WONING WAARD IS?

Wij kunnen u helpen. U kunt een
gratis waardebepaling aanvragen
om te zien wat uw woning waard is.

Woningwaarde berekenen

DOWNLOAD UW KWARTAALRAPPORT

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van Amsterdam!

Woningmarktcijfers downloaden

Kennismakingsgesprek inplannen?

Laat uw contactgegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.