Aankoopmakelaar amsterdam

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

AANKOOPMAKELAAR AMSTERDAM: EEN PROACTIEVE AANPAK

Als Amsterdamse aankoopmakelaar zijn wij proactief, data-gedreven en persoonlijk. Dat zijn de kernwoorden van Amsterdam At Home Makelaars. Wij geloven dat een proactieve aanpak essentieel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw zoektocht naar een woning in Amsterdam. Wij nemen al uw zorgen uit handen zodat het naast een spannend traject, ook een leuk traject wordt!

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Woning kopen in Amsterdam? Kies voor een Aankoopmakelaar

Voor de verkoop van een huis schakelt nagenoeg iedereen een verkoopmakelaar in. Zij zorgen voor de benodigde kennis, ervaring, begeleiding en zorgen er voor dat u zoveel mogelijk waarde tijdens de verkoop van een huis. Waarom dit tijdens aankoop niet of nauwelijks wordt gedaan is voor ons als makelaar een raadsel. Wij zien op dagelijkse basis onervaren bezichtigers die zonder enige kennis van de huidige markt of de buurt grote sommen geld bieden op een huis. Dat kan anders. Als aankoopmakelaar bieden wij de benodigde kennis en ervaring. Wij leveren de juiste adviezen op basis van data en zijn flexibel in onze werkzaamheden.


Aankoopmakelaar inschakelen

Geen zorgen tijdens het aankoopproces

Het aankopen van een woning is tijdrovend en wordt over het algemeen ervaren als stressvol. Dit nemen wij graag uit handen. Ook als u uw droomhuis al heeft gezien. Laat een woning niet aan u voorbij gaan en schakel een aankoopmakelaar in. Als ervaren all-round makelaar en specialist van de Amsterdamse huizenmarkt zijn wij dagelijks bezig met het aan- of verkopen van huizen. Wat wij jou als aankoopmakelaar bieden?

Aankoopmakelaar op zoek naar de mooiste huizen in Amsterdam

Wat wij u leveren als aankoopmakelaar

Uitgebreid en gedegen onderzoek naar verborgen parels. Zo zorgen wij dat uw droomhuis niet aan uw neus voorbij gaat. Ook plannen en begeleiden wij de bezichtigingen. Wij houden rekening met jouw agenda. Naast uitgebreid advies over de prijs-kwaliteit verhouding van het huis onderhandelen we ook voor de beste prijs. Ook de formaliteiten zoals de koopovereenkomst, leveringsakte en hypotheekakte wordt door ons gecontroleerd.

De 5 verschillen van onze proactieve aanpak

1. No cure, no pay

U betaalt ons alleen indien wij uw droomhuis vinden.

Familiebedrijf
1

2. Wij beschikken over een eigen datamodel

Hierdoor weten wij als eerste wat er speelt op de markt en kunnen wij u het beste adviseren over de juiste waarde en een bieding die leidt tot een aankoop. Dit datamodel biedt ons in staat om u een gratis online waardebepaling of een totaalrapport van een door u gekozen buurt.

Woningmarkt
2

3. Team van enthousiaste en ervaren medewerkers

Hierdoor hebben wij een persoonlijke benadering en korte lijnen. U kunt zeer snelle reacties verwachten. Samen brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Zo weten wij wat uw droomhuis in Amsterdam is en kunnen wij op zoek naar een passende woning voor u!

Buurtspecialist
3

4. Groot netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen

Wij onderhouden een zeer goede relatie met onze collega makelaars. Dit kan net het verschil maken tussen het huis voor u kunnen aankopen of niet.

Netwerk
4

5. Wij zijn buurtspecialisten

Met jarenlange ervaring in uw favoriete buurt(en). Met de huidige schaarste aan woningen is het als aankoopmakelaar in Amsterdam van groot belang dat wij als makelaar de eerste zijn die uw potentiele woning kunnen kopen.

Droomhuis
5

Met een aankoopmakelaar van Amsterdam at Home vergroot u de kans op het vinden van uw droomhuis.
Al 500+ klanten gingen u voor en beoordelen ons met een 9.8!

Heeft u uw droomhuis al gezien? Bent u wezen bezichtigen en wilt u deze keer het huis niet aan u voorbij laten gaan? Vergroot uw kans van slagen door de adviezen van een aankoopmakelaar. Wij verzorgen een gerichte aankoopopdracht volledig no-cure no-pay. Wij voorzien u van prijsadvies, onderhandelingen, controle van de (juridische) stukken en begeleiden u bij alle afspraken.

 

Onze beoordelingen als aankoopmakelaar

De aankoopmakelaars van Amsterdam at Home


Kaylee

Kaylee

Niet alleen als handbalster speelt Kaylee op topniveau, ook in haar vak bij Amsterdam at Home is zij een echte ster. Vijf jaar geleden is zij begonnen op de binnendienst bij Amsterdam at Home en inmiddels is zij nu zelf als aan en verkopend makelaar aan het werk. Bij Kaylee staat de client altijd in het middelpunt, vertrouwen en ontzorgen staan bij haar hoog op het lijstje. Ze geniet van ieder verhaal en probeert de perfecte koper of woning vliegensvlug te vinden.

Danique is aankoopmakelaar in Amsterdam

Danique

9 jaar geleden verloor Danique haar hart aan de stad Amsterdam. Inmiddels kent ze elke buurt op haar duimpje en is ze na de marketingwereld de Amsterdamse Makelaardij in gerold. Zij ziet de klant als iemand voor wie ze oprechte interesse heeft, bij wie ze zich volledig betrokken voelt. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en dat moet verteld worden. Zij is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels in ontvangst nemen of juist overdragen aan de nieuwe eigenaar. Haar werk is haar hobby en dat zult u merken.

Anouk Monnik is aankoopmakelaar in Amsterdam

Anouk Monnik

Anouk Monnik; geboren Amsterdammer, een echte vakvrouw en al 15 jaar actief in de makelaardij. Haar grootste passie: de klant blij maken! Geen moeite is te veel, waardoor ze over de jaren heen een steeds groter wordende schare enthousiaste klanten aan zich heeft weten te binden, die steeds weer bij haar terug komen.

wouter is aankoopmakelaar in Amsterdam

Wouter Thöne

Enthousiaste makelaar met een grote passie voor zijn klanten. Geboren en getogen in Oud Zuid en woont daar nog steeds met veel plezier. “Er is niets mooier dan vertrouwensman, adviseur en klankbord voor de klant te zijn en in een mooie samenwerking het optimale resultaat bij de aankoop van een woning te realiseren”.

Vragen?
neem contact op

Onze collega's staan voor u klaar!

Mail naar: [email protected]

Bel naar: 020-3080650

Download
uw kwartaalrapport

Download ons kwartaalrapport
met de meest actuele
woningmarktcijfers van uw buurt!

Download kwartaalrapport

Recent aangekocht door onze klanten

Woning kopen in Amsterdam? Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!