Aankoopmakelaar Amsterdam;
Vind uw droomhuis!

AANKOOPMAKELAAR MET EEN PROACTIEVE AANPAK

Als Amsterdamse aankoopmakelaar zijn wij proactief, data-gedreven en persoonlijk. Dat zijn de kernwoorden van Amsterdam At Home Makelaars. Wij geloven dat een proactieve aanpak essentieel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw zoektocht naar een woning in Amsterdam. Wij nemen al uw zorgen uit handen zodat het naast een spannend traject, ook een leuk traject wordt!

WONING KOPEN IN AMSTERDAM?

Voor de verkoop van een huis schakelt nagenoeg iedereen een verkoopmakelaar in. Zij zorgen voor de benodigde kennis, ervaring en begeleiding en dat u bij verkoop de beste prijs voor uw huis krijgt. Waarom dit tijdens aankoop niet of nauwelijks wordt gedaan is voor ons als makelaar een raadsel. Wij zien op dagelijkse basis onervaren bezichtigers die zonder enige kennis van de huidige markt of de buurt grote sommen geld bieden op een huis. Dat kan anders. Als aankoopmakelaar bieden wij de benodigde kennis en ervaring. Wij leveren de juiste adviezen op basis van data en zijn flexibel in onze werkzaamheden.

aankoopmakelaars

Recent aangekocht door onze klanten

Online waardebepaling van uw huis
Wat is mijn huis waard?

HET AANKOOPPROCES VAN EEN WONING

De verschillende stappen binnen het aankoopproces van een woning bij Amsterdam at Home Makelaars.

Aankoopmakelaar inschakelen

Denk na over uw droomhuis

Wat zijn uw wensen en hoe wilt u wonen? Tijdens het eerste gesprek achterhalen we samen waar uw droomhuis aan moet voldoen. Naast het ontzorgen staat Amsterdam at Home ook voor persoonlijke aandacht. We komen daarom graag vrijblijvend in contact om elkaar te leren kennen en uw behoefte en vraag te achterhalen als start van het aankoopproces.

woning icoon binnen verkoopproces
1

Wat is er financieel mogelijk?

Naast de behoeften en wensen, kijken we ook mee met uw financiële mogelijkheden. We denken met u mee en zoeken naar de beste voorwaarden en mogelijkheden. We gaan niet alleen voor een droomhuis dat bij u past, maar ook voor maandlasten en een hypotheek die aansluiten bij uw toekomstplannen en wensen.

rapport aankoopmakelaar
2

De zoektocht naar uw huis start

De zoektocht is nu officieel gestart! Op basis van de kortgesloten wensen, behoeften, eisen en mogelijkheden gaan onze specialisten aan de slag met het zoeken naar uw droomhuis. De zoektocht vindt plaats binnen ons eigen uitgebreide netwerk en platformen.

stap 2 zoektocht in aankoopproces
3

Plannen van een bezichtiging

Wanneer een huis voldoet aan uw behoeften en wensen, en wij als makelaars potentie zien in de desbetreffende woning, nemen wij contact met u en de verkoper op om een bezichtiging in te plannen.

4

Analyse

Op basis van de bezichtiging herzien onze aankoopmakelaars de voorafgaande analyse om te kijken of dit nog steeds genoeg potentie heeft om te voldoen aan uw droomhuis. Onze aankoopmakelaars beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw budget te bewaken en zullen u adviseren in wat de juiste prijs voor het juiste huis is. Zo betaalt u nooit te veel voor een woning. Een aankoopmakelaar gaat voor de beste deal voor de koper.

Heroverweeg de aankoop van uw droomhuis
5

Bieden

De bezichtiging is goed verlopen, de nadere analyse was veelbelovend en alles past binnen het plaatje, bieden maar! Ondanks uw enthousiasme zorgen we dat het gevoel niet de overhand neemt en dat uw belangen voorop blijven staan. De bieding wordt gewogen ingezet en de voorwaarden van de tegenpartij worden meegenomen. U wordt in dit proces volledig ontzorgd en de onderhandeling laten we aan onze ervaren aankoopmakelaars over.

bieden icoon binnen aankoopproces
6

Aankopen

Het bod is geaccepteerd en de koopovereenkomst laten wij opmaken door de notaris. Wij controleren de overeenkomt en ronden het proces af. Hetgeen wat u moet doen? Een handtekening zetten en proosten!

Stap3_aankoop icoon
7

Verhuizen

De laatste stap, de sleutel van uw droomhuis. De verhuizing kan in gang worden gezet. Als een na laatste stap inspecteren we de woning nogmaals en nemen we de meterstanden op. Ook gaan we met je mee naar de notaris voor de levering. We ronden het proces samen af zodat u zorgeloos kan beginnen met verbouwen of verhuizen.

verhuizen icoon binnen aankoopproces
8

Klaar om dit proces samen met ons te starten? Schakel nu een aankoopmakelaar in!

Aankoopmakelaar inschakelen

Geen zorgen tijdens het aankoopproces

Het aankopen van een woning is tijdrovend en wordt over het algemeen ervaren als stressvol. Dit nemen wij graag uit handen. Ook als u uw droomhuis al heeft gezien. Laat een woning niet aan u voorbij gaan en schakel een aankoopmakelaar in. Als ervaren all-round makelaar en specialist van de Amsterdamse huizenmarkt zijn wij dagelijks bezig met het aan- of verkopen van huizen. Wat wij jou als aankoopmakelaar bieden?

aankoopmakelaars op zoek naar huizen

Wat wij u leveren als aankoopmakelaar

Uitgebreid en gedegen onderzoek naar verborgen parels. Zo zorgen wij dat uw droomhuis niet aan uw neus voorbij gaat. Ook plannen en begeleiden wij de bezichtigingen. Wij houden rekening met uw agenda. Naast uitgebreid advies over de prijs-kwaliteit verhouding van het huis onderhandelen we ook voor de beste prijs. Ook de formaliteiten zoals de koopovereenkomst, leveringsakte en hypotheekakte worden door ons gecontroleerd.

stappenplan aankoopmakelaar

De voordelen van een aankoopmakelaar

Kritische blik tijdens bezichtigingen

Na het vinden van een reeks geschikte woningen kunnen er bezichtigingen worden ingepland. U gaat samen met een van de aankoopmakelaars van Amsterdam At Home naar een bezichtiging van een potentiële woning. De rol van de aankoopmakelaar staat centraal bij de bezichtiging. Dit is het moment om de woning te beoordelen en met een kritische blik naar de woning en de vraagprijs te kijken. Door de specialisatie van de aankoopmakelaar kunnen de juiste kritische vragen worden gesteld tijdens een bezichtiging om een gegrond advies te kunnen geven over de aankoop van de woning.

Streven naar de beste prijs

Het is niet alleen belangrijk dat we samen met u de juiste woningen vinden, maar dat u hiervoor ook de beste prijs betaalt. Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in de aankoop van woningen en streeft daarom altijd naar de beste prijs voor de koper. Door de reële blik van onze makelaars adviseren zij u over de prijs-kwaliteitverhouding van een woning. De verkopende partij is namelijk altijd gebaat bij de hoogst haalbare prijs voor de woning. Het is belangrijk om de onderhandeling aan te gaan met de juiste kennis van de markt.

Waarom aankoopmakelaar Amsterdam At Home?

Wij beschikken over eigen datamodel

Hierdoor weten wij als eerste wat er speelt op de markt en kunnen wij u het beste adviseren over de juiste waarde en een bieding die leidt tot een aankoop. Dit datamodel stelt ons in staat om u een gratis online waardebepaling of een totaalrapport van een door u gekozen buurt aan te bieden.

rapport aankoopmakelaar
1

Groot netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen

Wij onderhouden een zeer goede relatie met onze collega makelaars. Dit kan net het verschil maken tussen het huis voor u kunnen aankopen of niet.

stap 2 zoektocht in aankoopproces
2

Wij zijn buurtspecialisten

Met jarenlange ervaring in uw favoriete buurt(en). Met de huidige schaarste aan woningen is het als aankoopmakelaar in Amsterdam van groot belang dat wij de eerste zijn die uw potentiële woning kunnen aankopen.

buurten voor aankoopproces
3

Team van enthousiaste en ervaren medewerkers

Hierdoor hebben wij een persoonlijke benadering en korte lijnen. U kunt zeer snelle reacties verwachten. Samen brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Zo weten wij wat uw droomhuis in Amsterdam is en kunnen wij op zoek naar een passende woning voor u!

Het makelaars kantoor in Amsterdam dat voor iedere buurt een eigen specialist heeft
4

Met een aankoopmakelaar van Amsterdam at Home vergroot u de kans op het vinden van uw droomhuis.
Al 500+ klanten gingen u voor en beoordelen ons met een 9.8!

Heeft u uw droomhuis al gezien? Bent u wezen bezichtigen en wilt u deze keer het huis niet aan u voorbij laten gaan? Vergroot uw kans van slagen door de adviezen van een aankoopmakelaar. Wij verzorgen een gerichte aankoopopdracht volledig no-cure no-pay. Wij voorzien u van prijsadvies, onderhandelingen, controle van de (juridische) stukken en begeleiden u bij alle afspraken.

Aankoopmakelaar inschakelen

Onze beoordelingen als aankoopmakelaar

Marvin van Dongen

Score: 10

Wouter, Anouk en hun team hebben mij bijgestaan in zowel de verkoop van twee woningen als in de aankoop van een nieuwe woning, in het centrum van Amsterdam. In een tijd waarin de woningmarkt behoorlijk gespannen was. Ze hebben... Lees meer

Shannah & Glenn

Score: 10

Ontzettend fijne ervaring gehad met At Home Makelaars. Bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft Danique ons heel goed geholpen bij het plaatsen van een bod door veel informatie over het huis en de buurt te delen. Tegenwoordig is het zo moeilijk om tussen de huizengekte te komen, maar wij hebben binnen 3 maanden ons nieuwe droomhuis gevonden. Dat hadden we echt niet verwacht in deze tijd. Via een contact van Danique hebben we ook de taxatie uitgevoerd, de service en het meedenken was echt oneindig. Kortom: wij raden At Home van harte aan. Toppers!

Marta & Sam

Score: 9,8

We were really happy with the help we received from Shanna, her professional approach, great knowledge of English language and understanding of other culture. Sometimes it felt like she was really busy and we did not receive enough attention... Lees meer

De aankoopmakelaars van Amsterdam At Home

Woning kopen in Amsterdam? Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!