Blog
Datum: 5 mei 2021

Huizenprijzen in eerste kwartaal 2021 Amsterdam Oud Zuid stijgen fors!

De huizenmarkt in Amsterdam Oud Zuid ontwikkelt zich verder. In het afgelopen kwartaal zijn de huizenprijzen met 2,5% gestegen.
Op jaarbasis zelfs met 11,5%. Daarmee is Amsterdam Oud Zuid de wijk waarin de prijzen het laatste jaar het sterkst gestegen zijn!

Museumkwartier Amsterdam de hoogste transactieprijzen

De gemiddelde transactieprijs in Amsterdam Oud zuid is nu € 1.073.000,- daar koop je een woning voor van bijna 130m2. Maar in het museumkwartier is de gemiddelde transactieprijs opgelopen naar € 1.500.000,-!  

Wil jij weten hoe de Amsterdamse huizenmarkt zich in jouw buurt heeft ontwikkeld?

Download rapport

De hoogste vierkante meter prijzen in Willemspark buurt

Bij Nederlanders en Expats zeer geliefd en wij begrijpen allemaal waarom. Met in het hart van de wijk de gezellige maar dure Cornelis Schuyt winkelstraat met talloze boetieks, restaurants, bloemenwinkels en de groentejuwelier! Grote huizen met hoge plafonds zorgen voor voldoende chique ruimte voor wie het zich kan veroorloven.

Benieuwd naar de waarde van uw eigen huis?

Onze makelaars staan u graag ten dienst als klankbord. Wij kunnen de actuele waarde van uw woning bepalen en u daarbij helpen om een beslissing te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn er om u te helpen!