Amstelveenseweg 96C

1075XJ

Amsterdam

700.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  700.000,- k.k.

 • Soort woning

  Bovenwoning (appartement)

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  75 m2

 • Inhoud

  220 m3

 • Bouwjaar

  2000

Omschrijving

Heerlijk gelijkvloers wonen in een drie kamer appartement van 75 m², gelegen op de 2e verdieping met weids zicht op het Vondelpark. Dit karakteristieke gebouw is eind jaren ’90 gebouwd en voorzien van een lift. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een ruime berging op de begane grond.

De beletage
Aan de Amstelveensewegzijde is een ruime entree op de begane grond, vanwaar de lift u brengt naar het appartement op de tweede etage.

De tweede verdieping
De ruime centrale hal geeft toegang tot de woonkamer, badkamer, keuken, twee slaapkamers en een separaat toilet. De slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige achterzijde, evenals de woonkeuken. Vanuit de woonkeuken loop je zo het overdekte terras op, gelegen op het zuidwesten. Perfecte zonligging vanaf de vroege middag tot in de avond. Aan de voorzijde van het appartement ligt de ruime woonkamer met weids uitzicht op het Vondelpark.

De buitenruimte
Het appartement heeft een heerlijk overdekt terras gelegen op het zuidwesten, ideaal voor een croissant en kop koffie op terras voor het werk begint, of een zwoele zomeravond borrelen met vrienden.

De omgeving
Het appartement is gelegen in een rustige buurt in Amsterdam Oud-Zuid op loopafstand van het Vondelpark. In de omgeving zijn veel leuke restaurants en gezellige cafés o.a. Oslo, Gent aan de Schinkel, Indonesisch restaurant Blauw, Bedier en Ron Gastrobar. Aan de Zeilstraat, Amstelveenseweg en Hoofddorpplein zijn diverse delicatessenwinkels en biedt een breed scala aan voorzieningen.

De bereikbaarheid
Deze woning ligt centraal ten opzichte van de ringweg A-10 (S-108) en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 2 en bus 15, 62 en 358). Tevens gunstig gelegen ten opzichte van Schiphol. Op de begane grond is een ruime eigen berging en een inpandige parkeerplaats die bereikbaar is vanaf de Schinkelhavenkade.

Parkeergelegenheid
Op de begane grond is een ruime eigen berging en een inpandige parkeerplaats die bereikbaar is vanaf de Schinkelhavenkade. De vraagprijs van de parkeerplaats is € 75.000,- k.k.

Bijzonderheden

– Woonoppervlakte van circa 75 m²
– Buitenruimte circa zes m²
– Gelegen op eigen grond
– Gezonde verenging van eigenaren
– Servicekosten € 159,51 per maand
– Groot terras op het zuidwesten
– Uitzicht op het Vondelpark
– Inpandig parkeerplaats optioneel te koop, vraagprijs € 75.000,- k.k.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.