Blancefloorstraat 23 3

1055 TD

AMSTERDAM

385000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  385000,- k.k.

 • Soort woning

  bovenwoning

Bouw

 • Aantal kamers

  3

 • Slaapkamers

  2

 • Woonoppervlakte

  55 m2

 • Inhoud

  183 m3

 • Bouwjaar

  1939

Omschrijving

Licht, gezellig en goed ingedeeld appartement (55m2) in het populaire Bos & Lommer, op de hoek van het Erasmuspark! De woning is voorzien van een ruime woonkamer, twee slaapkamers van goed formaat, woonkeuken, badkamer, balkon zowel aan de voorzijde- als achterzijde (dus altijd zon!) en als klap op de vuurpijl een berging van 7,5m2 op de vierde etage die bij de woning getrokken kan worden. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis kom je terecht bij de voordeur van dit appartement op de derde etage. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde. Door de grote glaspartij is dit een heerlijke lichte ruimte. Het fijne in dit appartement is dat er een plafond van 2,69m hoog is waardoor het erg ruimtelijk aanvoelt. Naast de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Middels schuifdeuren betreed je deze slaapkamer van goed formaat. Mocht u geen behoefte hebben aan een tweede slaapkamer dan is het gemakkelijk om deze schuifdeur te verwijderen, en de ruimte bij de woonkamer te betrekken. Vanuit deze slaapkamer is het eerste balkon te bereiken. Dit zonnige balkon is gelegen op het westen waar je heerlijk kan plaatsnemen en uitzicht hebt over de brede en gezellige straat.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Ook deze kamer is van goed formaat en geeft toegang tot het balkon (aan de achterzijde). De gezellige woonkeuken met corian keukenblad is voorzien van alle gemakken. Er is divers inbouwapparatuur aanwezig zoals een 4-pits gasstel, vaatwasser, koelkast, vriezer, magneton en oven. En ook via de keuken is het balkon aan de achterzijde (op het oosten gelegen) te bereiken. Op dit balkon kan je de dag heerlijk starten met een kopje koffie in de zon. De nette badkamer bevindt zich tussen de keuken en slaapkamer in en heeft een ruime douche, toilet en wastafel. Tevens is er een handige inloopkast/wasruimte gecreëerd waardoor er aan opslagruimte geen tekort is.

Ten slot is er op de vierde verdieping nog een ruime berging van 7,5m2 die precies boven de woning is gelegen. Hierdoor is het mogelijk om deze berging bij de woning te betrekken. Dit kan daardoor als derde slaapkamer dienen (CV-installatie aanwezig) en hiermee voegt u extra vierkante meters aan de woning toe! (vergunning tot omzetten naar woonruimte en samenvoegen moet met toezegging van de VVE en een vergunning van Gemeente Amsterdam geregeld worden).

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een zeer gewild, maar rustig stukje van Bos & Lommer. De Foodhallen en de Jordaan liggen op slechts 5 minuten fietsafstand. De woning is ideaal voor echte groenliefhebbers met om de hoek het Erasmuspark, het Rembrandtpark en natuurlijk het Westerpark. Op loopafstand bevinden zich tal van leuke cafés, restaurants en barretjes, denk bijvoorbeeld aan Neef van Fred, Café Cook, Edel, Café Zurich en Local Hero. Kortom, hier vind je groen gecombineerd met hotspots en veel gezelligheid!

Bereikbaarheid:
Het appartement is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 19 stopt op de Admiraal de Ruijterweg op 2 minuten loopafstand en ook stap je hier in bij nachtbus 282 (richting Schiphol) en bus 80 en 21 op de Bos- en Lommerweg. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijd je naar de Ring A10. Er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning (check voor de actuele wachttijden de website van Gemeente Amsterdam).

Vereniging van Eigenaars:
De VVE wordt professioneel beheerd door Delair Vastgoedbeheer en bestaat uit 60 appartementsrechten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 116,- en er is een MJOP aanwezig.

Erfpacht:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, waarvan het huidige tijdvak eindigt per november 2063. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt €852,80.

Bijzonderheden:
– Zeer centrale locatie;
– Woonoppervlakte van 55m2 (BBMI gemeten);
– 2 slaapkamers;
– Balkon aan voor- en achterzijde;
– Gezonde, actieve VVE;
– Maandelijkse servicekosten €116,-;
– Huidig erfpacht tijdvak t/m 15-11-2063;
– Berging (7,5m2) op de vierde etage kan bij de woning getrokken worden;
– Levering vanaf maart 2023;
– De koopakte zal worden opgemaakt door een notaris in Amsterdam;
– Er is pas een overeenkomst na het tekenen van de koopakte.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”