Brahmsstraat 77

1447 RT

PURMEREND

675000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  675000,- k.k.

 • Soort woning

  penthouse

Bouw

 • Aantal kamers

  4

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  181 m2

 • Inhoud

  579 m3

 • Bouwjaar

  1993

Omschrijving

Unieke kans! Een prachtig penthouse (181m2) op een toplocatie in Purmerend. Dit onder architectuur gebouwde complex kenmerkt zich door royale afmetingen en een moderne vormgeving onder meer door gebruik van een lichte breuksteen. In 1993 is dit prachtige penthouse opgeleverd en er is in die tijd koste noch moeite bespaard. Overal is over na gedacht en vrij wel alles is ontworpen door verschillende designers van over de hele wereld.

Indeling
De representatieve afgesloten entree geeft dit complex de juiste allure. U bereikt het appartement op de derde etage met de lift of met de trap. U komt binnen een fraaie hal met op de vloer mooie, zwarte granieten tegels, op maat gemaakte garderobekasten en u kunt hier ook de wasmachine in kwijt. U bereikt het (zoals nu ingedeeld) ‘guest’ gedeelte, twee slaapkamers met inbouwkasten van B&B Italia en een eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en een toilet. De kranen zijn van het merk Porsche.

Het ‘guest’ gedeelte wordt gescheiden van de woonkamer door een prachtige glazen wand, dit geeft een heerlijk licht en ruimtelijk gevoel. De riante living met het aangrenzende terras van maar liefst 28m2 is de eyecatcher van dit appartement. Door de grote raampartijen komt er een prettig licht naar binnen en middels de twee openslaande deuren bereikt u het terras. U kijkt hier uit op een prachtig meertje en veel groen. Het gedeelte waar u op uitkijkt is autoluw. De living is erg ruim en loopt in een L vorm door de prachtige, ronde en speelse vorm. De ronde wand is ontworpen door de architect F. Blommaerts.

De keuken erg praktisch ingedeeld en het werkblad is Paradiso graniet en op de vloer vindt u dezelfde tegels als in de entree. U heeft hier voldoende opbergkasten en u bereikt vanaf hier het terras.

Grenzend aan de living vindt u de masterbedroom met eigen badkamer. De masterbedroom is ook voorzien van de luxe inbouwkasten van het Italiaanse design B&B. Door de raampartijen rondom komt er genoeg licht naar binnen. In de ‘master’ badkamer is aan werkelijk alles gedacht. U vindt hier een glazen douchecabine, een wastafel meubel, een toilet, een bidet, een tv aansluiting, een dakraam en als kers op de taart een grote jacuzzi. Ideaal om vanuit het bad uw serie te kijken! Alle kranen zijn wederom van Porsche en het marmer is het witste marmer wat er bestaat en komt uit Griekenland.

Het appartement is tevens voorzien van een berging op de begane grond in het complex en een ruime parkeerbox voor een (grote) auto.

Omgeving en bereikbaarheid
Op circa 5 autominuten ligt de binnenstad van Purmerend en met 15 autominuten via de Jaagweg of de A7 bevindt u zich in onze hoofdstad! Zeker met de aanleg van de Noord-Zuidlijn is de ligging t.o.v. de hoofdstad ideaal. Winkelcentrum “Meerland”, openbaar vervoer, scholen en speeltuintjes zijn allen in de wijk aanwezig.

Vereniging van eigenaren
De vereniging van eigenaren ‘Water’ wordt extern beheerd door VvE NL. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en de maandelijkse servicekosten bedragen € 398,-.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 181m2 (NEN Meetrapport aanwezig);
– Fraai uitzicht op het water;
– Penthouse;
– Riant terras van 28m2;
– Toplocatie in Purmerend;
– 3 slaapkamers, 2 badkamers;
– Maandelijkse servicekosten bedragen €398,-;
– Het gebouw ‘Water’ is ontworpen door een architect;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”