Olaf Palmeplein 129

1025WX

Amsterdam

375.000,- k.k.

Aangekocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  375.000,- k.k.

 • Soort woning

  Bovenwoning (appartement)

Bouw

 • Aantal kamers

  4

 • Slaapkamers

  3

 • Woonoppervlakte

  76 m2

 • Inhoud

  239 m3

 • Bouwjaar

  1987

Omschrijving

Zeer licht 4-kamer appartement nabij de Noord-Zuidlijn!

Ligging:
Het appartement bevindt zich in het centrum van Amsterdam Noord. Het winkelcentrum ‘Boven ’t Y’ en de nieuwe Pathe bioscoop is op loopafstand. In drie minuten fiets je naar het Metro Station Noord en ben je in enkele minuten in hartje Amsterdam. Met de auto is de A10 binnen 3 minuten te bereiken. Voor de deur is er genoeg parkeergelegenheid! Toch meer van de natuur genieten? Ook dat is mogelijk! In de nabije omgeving vind je namelijk natuurgebied het Twiske en op loopafstand Baanakkerspark. Lekker centraal dus ten opzichte van alles!

Indeling:
Je komt de woning binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot een breed zonnig balkon gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer tref je de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De drie slaapkamers zijn aan de voor en achterzijde. De badkamer en toilet is in 2020 geheel vernieuwd. Tevens is de wasmachine aangesloten in het voorraadkast waardoor deze geen ruimte hoeft in te nemen elders in de woning. Hier kun je direct wonen!

Vereniging van eigenaren:
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren bestaande uit 145 appartementsrechten. De administratie wordt professioneel gevoerd door Pro VvE beheer Amsterdam en de maandelijkse servicekosten bedragen € 125,29 per maand.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar vooruitbetaald tot en met 31-08-2037

Algemeen:
– Bouwjaar 1987
– Mooi afgewerkt appartement
– 3 slaapkamers
– Woonoppervlakte 76 m2 meetrapport aanwezig
– Zonnig balkon
– Vlakbij Metro Noord-Zuidlijn
– Erfpacht afgekocht tot 01-09-2037
– Dubbelglas
– Voldoende parkeergelegenheid
– Parkeervergunning per direct verkrijgbaar
– Balkon achterzijde
– Berging in de onderbouw
– Servicekosten 125,29 per maand
– Oplevering 1 juli 2022

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.