Olympiaweg 40 -2

1076 VZ

AMSTERDAM

380000,- k.k.

Verkocht

Kenmerken

 • Vraagprijs

  380000,- k.k.

 • Soort woning

  tussenverdieping

Bouw

 • Aantal kamers

  2

 • Slaapkamers

  1

 • Woonoppervlakte

  42 m2

 • Inhoud

  132 m3

 • Bouwjaar

  1926

Omschrijving

Dit is nog eens een charmante woning!

Dit sfeervolle appartement meet ca. 42m2, is gelegen op de tweede verdieping. Het heeft een gezellige woonkamer met aansluitend een open keuken en toegang naar het balkon. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is een gezellige plek om met vrienden te eten. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, toilet en ook ruimte voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde bevindt zich de grote slaapkamer welke is voorzien van een ruime kledingkast. Tevens zijn er twee inpandige bergkasten in de woning aanwezig en bevindt zich op de zolderverdieping een praktische (latten)berging.

Het gebouw
Het gebouw uit 1926 is opgetrokken in Amsterdamse Schoolstijl, met gedetailleerde beeldhouwwerk versieringen. Alle gevels zijn destijds in ere hersteld en ook binnen vind je veel oorspronkelijke details. Met liefde bewaard of in oorspronkelijke stijl teruggebracht.

Omgeving en bereikbaarheid
Het appartementencomplex is aangewezen als gemeentelijk monument en ligt in een van de mooiste buurten van Oud Zuid, op loopafstand van het Vondelpark, nabij winkels en openbaar vervoer. Er zijn allerlei leuke eettentjes om de hoek, zoals Café Kiebert en Marathonweg. Beiden met een heerlijke groot terras waar de zon de hele dag schijnt (als de zon schijnt natuurlijk!). Op de Marathonweg zijn tevens diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen te vinden, zoals een slager, een groenteboer, een lokale wijnhandel en de Ekoplaza. Ook de Albert Heijn en Marqt zijn op loopafstand te bereiken. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, als met de auto via de Ring A10 afslag S108. Een parkeervergunning is verkrijgbaar op aanvraag bij stadsdeel Zuid (geen wachttijd voor zover ons bekend. Check voor de meest recente informatie de website van de gemeente).

Vereniging van Eigenaren
Het pand is met vergunning gesplitst in appartementsrechten in 2012. De actieve VVE bestaat uit 114 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd, er is een MJOP en voldoende reserve in kas. De maandelijkse servicekosten bedragen €85,07.

Bijzonderheden
– Zeer smaakvol en goed ingedeeld appartement van 41,6m2 (BBMI gemeten);
– Goed onderhouden monumentaal complex;
– Gezellig appartement in de Stadionbuurt;
– Volledig dubbel glas, centrale verwarming daardoor lage energiekosten van slechts €101,- per maand;
– Actieve VVE met groot reservefonds. De servicekosten bedragen €85,07 per maand;
– Erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 2056;
– Oplevering in overleg, kan snel;
– Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
– Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”